Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
кај се погоди iceboy за Барселона да навива не можам да се изнапцујам ко човек :cautious:

in other news:
Невработеноста во Шпанија се искачи на 26%, најголема досега после режимот на Франко.

Прашај си ги побратимите

Побратими имало пред 100 години, а мене уште ми е нејасно што сакаше да кажеш?
Или ко по обичај, Валдез стајл колку да се побуниш нешто, а ни сам незнаеш зошто. Си ги видел другите дека така прават па ај и ти

Каљехон пак изјави дека имало навреди врз Арбелоа од страна на овој мравка што не гази
,,Оние кои се претставуваат дека се добри не се секогаш добри и оние кои мислите дека се лоши не се секогаш лоши.''
добро кажано (y)

Каљехон: -
,,Оние кои се претставуваат дека се добри не се секогаш добри и оние кои мислите дека се лоши не се секогаш лоши.''

In other news, water is still wet.

Каљехон пак изјави дека имало навреди врз Арбелоа од страна на овој мравка што не гази
добро кажано (y)
Каква мисла боже, којзнае колку време го има мислено Каљехон ова.

сакаш да ти преведам???
Меси е подло суштество ако сите го мислат дека не гази на мравка
добро е вака??? или сакаш и клипчиња да барам

Де бе се шалев, captain obvious мисла е. Нормално дека Меси не е подло суштество, човек е, како и сите.

Де бе се шалев, captain obvious мисла е. Нормално дека Меси не е подло суштество, човек е, како и сите.
нормално е кога немаш контра аргументи да си играш кур ташак
ај исцитирај нешто од Ромео и Јулија за празников

Иако е играч на барса сепак мора да му го честитаме роденденот и празникот на Пике . :icon_lol:

нормално е кога немаш контра аргументи да си играш кур ташак
ај исцитирај нешто од Ромео и Јулија за празников

Шо е тоа шо те тера да си на нож цело време? Какви контра аргументи да ти дадам? Некоја уау изјава на Меси у стилов на Каљехон? Или тоа дека не гази на мравки, јас до сега го имам видено како плука играч, клоца и шутира топка у публика, тоа се 4-5 инциденти од 200 и кусур утакмици и после кузнае колку стартови над него, дел прљави дел не. Јас мислам дека било кој на негово место досега ќе имаше многу повеќе глупости. Што значи е доста смирен си трпи и продолжува со играта. Не мислам дека сите мислат дека не гази на мравка, глупо е да си мислиш така, зошто таков човек едноставно не постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom