Фан Клуб: Интер

*UEL, knock-out stage: Inter's squad list.
11 Ricardo Gabriel Alvarez
27 Vid Belec (club-trained player);
24 Marco Benassi (association-trained player);
19 Esteban Cambiasso;
99 Antonio Cassano (association-trained player);
12 Luca Castellazzi (association-trained player);
26 Cristian Chivu;
21 Walter Gargano;
14 Fredy Guarin;
1 Samir Handanovic;
32 Mateo Kovacic;
42 Jonathan Cicero Moreira;
40 Juan Jesus;
22 Diego Alberto Milito;
16 Gabi Mudingayi;
55 Yuto Nagatomo;
20 Joel Obi (club-trained player);
8 Rodrigo Palacio;
31 Alvaro Pereira;
23 Andrea Ranocchia (association-trained player);
25 Walter Samuel;
6 Matias Silvestre;
4 Javier Zanetti.
----------------------------------------------------------------
48 Andrea Bandini (List B);
60 Niccolò Belloni (List B);
77 Raffaele Di Gennaro (List B);
54 Isaac Donkor (List B);
62 Marco Ferrara (List B);
61 Luca Garritano (List B).
33 Ibrahima Mbaye (List B);
28 Simone Pasa (List B);
49 Giovanni Terrani (List B).

Алварез треба да добива повеќе шанси периодов, последниот воз да го фати со тимов и да покаже дека е адекватен за истиот, се надевам пред Се дека потребната шанса за тоа ќе ја добие. Ја уште верувам во дечково и мислам дека има сеуште простор за него во тимов за да успее, а и после Коутињо и Снајди и убер добро би било за тимов доколку тоа биде случај.

Ковачиќ ќе носи 32 во Лига Европа!!!! Еве го мојот следен дрес

Abe da ne gi fuknat 15 milioni odednas,zatoa se tie "bonusi".
Valda... :)
Бунуси за настапи и пласнам на Интер во лига на шампиони...

Ни тој ке заигра ни интер ке се пласира... паметено од Морати.. :pos:

734444_327576410675901_2115348064_n.jpg

Aj ne se treskajte od zemja bez potreba,stom 10-kata ja dobil odma od start,bez da go ispoti dresot i da pokaze deka ja zasluzuva,Moratti i Strama premnogu veruvaat vo nego.
A toa e potrebno za eden premnogu talentiran igrac kako Kovacic da napravi progres vo svojata kariera,glavnite da veruvaat vo nego.

Едни Каљари ги издишаа Земанциве, а Страма наш се брани со 10 играчи цела текма. (y)

Едни Каљари ги издишаа Земанциве, а Страма наш се брани со 10 играчи цела текма. (y)
Тактика е тоа. Збуни го противникот. Ако знаеш дека е слаб кога ќе го нападнеш, ти повлечи си, стави 4 деструктивци и 4 бекови и оди на контри со Роки во нападот. Факинг џиниус...

Трансферите се таман. За тоа место што се бориме..дури и премногу се истрошија. Само за 2/3 од играчите шо ги земавме прв пат слушнав кога ги купија.
Да не го намалат сеа капацитетот на новиот стадион (?) ..
Се читаме за брзо.

Страма е најмалку виновен за оваа ситуација, веќе проверена работа е ова, глупа ситуација, стави се на негово место, ги победуваш Јувентус на гости со 1-3, знаеш и сам у какви околности, имаш проблеми у одбрана за нареден меч, Снајдер ти е достапен, без јака одбрана нападот мора да изигра ебано добро, и ти викаат дечко ти Снајдер сеа јок, ок, за наредна утакмица ќе го имам, не, ни на наредна нема да го имаш и така се до Јануари. Само да имаше можност да го игра Снајдер, место Гаргано, и во тим да се Гуарин, Снајдер, Касано и Милито, они сигуно немаше да имаат толку многу киковои, само 5 бода повеќе да се освоеа ќе беа у битка за скудетото сега.

Што да игра со Рома, кого да го игра ? Тој беше изборот, факт е дека греши ради убер малото искуство кое го има, али он наместо да има противник во спротивните табори, него најголемиот противник му се тие што го вработиле, проба преку медиумите само еднаш да го врати Снајдер велејќи, он е подготвен за игра ко и сите останати дур овие манипулираа дека е повреден, нареден ден одма свитка опашка, велејќи, тоа е негова техничка одлука, сигурно сигурно, играчот околу кого планираше да ја темели играта, не го игра во лош период за тимот. Одби опција да молчи, наместо да добие отказ и дополнително уз медиуми тимот да му го извалка сивито и со тоа да добие голема дигресија неговата кариера. Вака седи си мадро да не бидеш модро, и подобро што е така, зашто пак ќе се вратеа на кертејкер потег ко Раниери и пак после у круг.

Сеа доби играчи на оние позиции кои мораше да се засилат, изборот сега е поголем ќе видиме на што ќе личат, исто и Алварез би требало да добива повеќе шанси.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Страма е најмалку виновен за оваа ситуација, веќе проверена работа е ова, глупа ситуација, стави се на негово место, ги победуваш Јувентус на гости со 1-3, знаеш и сам у какви околности, имаш проблеми у одбрана за нареден меч, Снајдер ти е достапен, без јака одбрана нападот мора да изигра ебано добро, и ти викаат дечко ти Снајдер сеа јок, ок, за наредна утакмица ќе го имам, не, ни на наредна нема да го имаш и така се до Јануари. Само да имаше можност да го игра Снајдер, место Гаргано, и во тим да се Гуарин, Снајдер, Касано и Милито, они сигуно немаше да имаат толку многу киковои, само 5 бода повеќе да се освоеа ќе беа у битка за скудетото сега.

Што да игра со Рома, кого да го игра ? Тој беше изборот, факт е дека греши ради убер малото искуство кое го има, али он наместо да има противник во спротивните табори, него најголемиот противник му се тие што го вработиле, проба преку медиумите само еднаш да го врати Снајдер велејќи, он е подготвен за игра ко и сите останати дур овие манипулираа дека е повреден, нареден ден одма свитка опашка, велејќи, тоа е негова техничка одлука, сигурно сигурно, играчот околу кого планираше да ја темели играта, не го игра во лош период за тимот. Одби опција да молчи, наместо да добие отказ и дополнително уз медиуми тимот да му го извалка сивито и со тоа да добие голема дигресија неговата кариера. Вака седи си мадро да не бидеш модро, и подобро што е така, зашто пак ќе се вратеа на кертејкер потег ко Раниери и пак после у круг.

Сеа доби играчи на оние позиции кои мораше да се засилат, изборот сега е поголем ќе видиме на што ќе личат, исто и Алварез би требало да добива повеќе шанси.
Точно, најмалку е виновен Страма за целава ситуација меѓутоа и он носи дел од кривицата за тоа што на Интер им падна бајаги формата и за тоа што се наоѓаат на 4тата позиција.
Снајдер не ни играше повеќето натпревари а богами и со Јуве па ги прегазија како мали деца, и од тој натпревар па се до денес тактиката му се темели само на одбрана, одбрана и одбрана, макар играле и против екипи како Пескара, Торино и Милан.
Мене тоа ме нервира најмногу, што се пичи против ваквите екипи и наместо да им постави пресинг на нивна половина да не знаат како да ја изнесат топката он спротивното го прави, даваат на среќа гол и оп катанаџо, чува резултат од 5та минута со надеж дека нема да примат гол до крај на натпреварот. (n)
Инаку да се навратам за момент на Снајдер, ете ѕверов не му беше на располагање, да, али што мајка тогаш го чуваш на клупа најкреативниот играч што го имаш на располагање - Алварез?
За оваа работа Морати и шеширон сигурно не се криви.

Сега откако дојде Хрватчево очекувам многу подобра игра, ќе има конечно кој да ја организира играта и нема да гледам веќе нафрлувања од своја половина кон противнички шеснаесетник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom