Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
му посакувам гадно да се заебе,да се кае,да ме памти и да му е криво шо не е со мене.исто така да и стаи тнт наместо свеќи за романтичната вечера на таа новата

Шо да им кажам на бившите? мхмхмх ....

Сите бевте фантастични, која од која посебна и деликатна. И да сум се курчел после раскинување, тоа било импулс.. јебеш...
Многу научив, а и ваљда и научивте и вие од мене...

Како и да е, јако добар секс паѓаше со секоја од Вас.. си ги теравме мераците!
Би било добро некад така поединечно да се потсетиме.... For old times sake... :-)

Кога бев добар, се курчевте.. Сега кога ви турив к** сакате пак заедно.. Епа Сак мај дик !

Не знам стварно што видов во вас!

539607_261895277231033_995527665_n.jpg

Нели ти реков кога ке најдеш подобар од мене да ми се јавиш?
-До кога да чекам? :P

бивши мои со сите вас си поминав супер и ми беше најубаво зошто сите си бевте мили и паметни ама јас нечинам
жал ми е за сите превари што ви ги правев ве молам не ми враќајте и не ме колнете

Is not even about me being selfish, it's about me being on a different level, my loved are kings and queens that no one can see or reach. So if I chose to walk aways it's cause you been part of everyone...Not just mine

посебно до последниот бифши:
да те видам сега пичлеме едно кого изневеруваше, додека НАЈМНОГУ ОД СЕ МЕ САКАШЕ...
уште неможам да разберам зошто после 10 месеци разделени ти уште не можиш женска да си фатиш.... која би одела со тебе бе суџук еден освен јас ТОГАШНАТА најголема глупача...:tapp: ми се правеше паметен, знаеше да ми брчиш! е ај сега да те видам
голем подрав И СЕ НАЈЛОШО:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom