Порака до бившите

Член од
14 јули 2012
Мислења
27
Поени од реакции
1
Член од
11 јули 2012
Мислења
137
Поени од реакции
74
му посакувам гадно да се заебе,да се кае,да ме памти и да му е криво шо не е со мене.исто така да и стаи тнт наместо свеќи за романтичната вечера на таа новата

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Шо да им кажам на бившите? мхмхмх ....

Сите бевте фантастични, која од која посебна и деликатна. И да сум се курчел после раскинување, тоа било импулс.. јебеш...
Многу научив, а и ваљда и научивте и вие од мене...

Како и да е, јако добар секс паѓаше со секоја од Вас.. си ги теравме мераците!
Би било добро некад така поединечно да се потсетиме.... For old times sake... :)

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Кога бев добар, се курчевте.. Сега кога ви турив к** сакате пак заедно.. Епа Сак мај дик !

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Не знам стварно што видов во вас!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Нели ти реков кога ке најдеш подобар од мене да ми се јавиш?
-До кога да чекам? :P

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
бивши мои со сите вас си поминав супер и ми беше најубаво зошто сите си бевте мили и паметни ама јас нечинам
жал ми е за сите превари што ви ги правев ве молам не ми враќајте и не ме колнете

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Is not even about me being selfish, it's about me being on a different level, my loved are kings and queens that no one can see or reach. So if I chose to walk aways it's cause you been part of everyone...Not just mine

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
посебно до последниот бифши:
да те видам сега пичлеме едно кого изневеруваше, додека НАЈМНОГУ ОД СЕ МЕ САКАШЕ...
уште неможам да разберам зошто после 10 месеци разделени ти уште не можиш женска да си фатиш.... која би одела со тебе бе суџук еден освен јас ТОГАШНАТА најголема глупача...:tapp: ми се правеше паметен, знаеше да ми брчиш! е ај сега да те видам
голем подрав И СЕ НАЈЛОШО:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom