Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ДОСТА БЕ СВИЊО ДЕБЕЛА![]()
Седат двајца пријатели и разговараат.Дебел си као трудна слоница бе!

Седат двајца пријатели и разговараат.
-Слушај би ли му го испушил на некого ?
-Не бе што ти е !
-Не бе нишо онака те прашувам. А дали би му го испушил на некого за 1000 денари ?
-Ај не се анесувај,бегај таму не сум педер.
-Добро бе не се лути, а дали би му го испушил на некого за 2000 денари ?
-Абе ти ме слушаш ли НЕМА ШАНСИ,ти зашо бе се ова ме прашуваш да не си педер ?
-Не бе брат онака те прашувам, а дали би му го испушил на некого за 3000 денари ?
-Абе брат види сега 3000 денари тоа ти се 50 евра ќе имам и за сметки и ќе ми остане нешто, ДА ОДМА БИ му го испушил за 3000 денари, а каде би иделе да ти го испушам ?
-Абе брат ВМРМБЛОВЦИ има многу, ПАРИ СЕ НЕМА .
![]()
ги читав коментариве , пресна темичка ,
немав фчера интернет ми ја скинаја струјата од ЕВН не се салам измислиле некоја сметка од 2004 неплатена и фчера цел ден немаф струја тако ми ја најде таа сметката , ПЛАТЕНА ...да ти ибам државатаму ја однесе и му рекоја не можиме да те уклучиме денеска дури утре и ке си платиш 3 илјади денари за приклучок..денеска полагаф испит требаше да учам во темница ...арно шо имам уште еден стан кај да појдам
и после то некако ми го поврза со овасе изнасмеаф на сета мака
бтв позз до сите шо сте оставале коментари оти сме се замарале со јанко , ај ако сакате вие не замарајте со вашите коментари , друг пат ко че видите наслоф тема со јанко , ако нејчите да се замарате а и нас да не замарате со коментари од такоф тип само игнор да и напрајте
))))) Oдлично , се слагам со тебе во ПоТполносТ