Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ковачич е звер долго време го следев и предходно за некоја година само ако се уклопи ќе биде најдобриот трансфер ќе видиш..

Ачерби во Киево не во Џенова
321321_569266006436635_1733344157_n.jpg

Уште еден доказ дека ја имаме најдобрата ултрас група у Италија и пошироко ! Курва Суд Милано :cuc:

1. никад не барале за мбива 30 милиони , тоа беа глупи шпекулации и полуистинити изјави.
- И Интер го даде снајдер за 0 пари што се вика, па дали тоа значи дека е слаб играч? - Значи ланската сезона монпеље беа 1ви, беа у страшна форма, сеа им падна формава, и стојам зад мислењето дека таму има 2-3ца прилично талентирани играчи, кои таму едноставно се гушат.
2. Збориш избрзале за икарди? Чекај бе малце, си се нафурал на Саломон, и тоа дека сме купиле 2ца од 5-6 најдобри играчи у серие б ко демек новите меси и бекенбауер сме ги зеле, а викаш икарди бил дрво, дал 5-6 гола(од кои 2 на јувентус) на 3 утакмици у серие а и одма се нафурале Наполи, мноогу контрадикторно ти е мислењето, преиспитај си го реално.
ти текиња пато кога го купивме имаше страшна статистика... и детето експлодира првите 2 сезони(после тоа многу околности го сјебаа), така да ништо немора да значи.

Обожаваш нумерирање во постовиве и обожаваш да бараш контрадикции каде што ги нема. А изглеа имаш и проблем со тоа да одгатнеш што е шпекулација, а што не. :)

1. Јас без моќ за одгатнување шпекулации као твојата, се водам според цитирани изјави. Ако ти си имаш твој метод за класификација на вестите и изјавите, во ред. Монпеље бараше 25-30 милиони за Мбива, а тоа го изјави нивниот идиот од претседател. Еве ти ЛИНК до изјавата.

Споредбата Снајдер-Мбива не ти е веродостоен показател од проста причина. Снајдер НЕ БЕШЕ во добри односи со тимот и управата на Интер, бараше трансфер и Интер мораше да го продае затоа што лесно можеше да дојде до раскинување на договорот, па Снајдер да си оди за без пари.
Мбива колку што знаеме не само што не беше во лоши односи со Монпеље, туку во ноември/декември и ГО ПРОДОЛЖИ ДОГОВОРОТ со својот тим и немаа никаков ризик да го изгубат за без пари.
Тоа дали таму има и колку има талентирани играчи, колку вредат и колку се добри - ти го оставам тебе.

2. Никаде не реков дека Икарди бил дрво. Значи прочитај пак и ти преиспитај ми го постот реално. Значи не реков и не викам дека Икарди е дрво. Нема сомнеж дека има огромен потенцијал, гледано од ова што го покажува досега. Мене само ми паднаа во очи неколку негови изјави, кои ги барав сеа на нет за да ги прочиташ, ама не можам да ги најдам, не знам каде ги сретнав и ако налетам пак на нив или некоја слична, ќе ти ги пратам.
Во нив Икарди делува многу арогантно, изјавува како тој е иднината на аргентинскиот фудбал, затоа што се смета за Аргентинец пред се, дека ако некој го сака, ќе мора да плати голема цифра, за која ќе мора да се договори со Сампдорија, како знаел дека тој ќе заврши во голема екипа затоа што таква заслужувал и слични работи. Во таа конотација јас го ставив избрзувањето во врска со него, затоа што воопшто не ми се допадна тој негов однос после само 2 добри утакмици. Пескара и Јувентус.
Дај Боже да биде добар играч и да остане во Италија, има потенцијал, ама неговиот арогантен однос као да ми е избрзан и исфорсиран.

И пак ќе ти повторам. Никаде не реков дека Саломон и Сапонара се подобар избор од некои други талентирани кои ги следиш ти, не реков ни дека се Меси и Бекенбауер. Понесен и охрабрен од изјавите кои агенти, експерти, новинари, тренери, ги даваат за нив ( значи луѓе кои разбираат многу појше од мене, за од тебе не знам ), реков дека такви млади играчи ДАВААТ ДОБРА ОСНОВА ЗА НАДЕЖ во проектот за подмладување и обнова на екипата. Реков и дека не мора да коштаат по 15 милиони за да бидат добри играчи и стојам зад тоа.

Уште еден доказ дека ја имаме најдобрата ултрас група у Италија и пошироко ! Курва Суд Милано :cuc:

неможи да сте најдобрата ултрас група во италија кога навивачите на јувентус во ваш терен во милано повеќе се слушаат од самите Курва Суд..навивачите групи во Италија се релативна работа и неправедно е за една да речиш дека е најдобра..еве јас како фан на Интер можам да кажам и за навивачиката група на Интер за најдобра бидејќи вадат уникатни кореографии каде другите се гинат во споредба со нив....ете според мене мислам дека најдобри навивачки групи во Италија се на Наполи и на Џенова..

неможи да сте најдобрата ултрас група во италија кога навивачите на јувентус во ваш терен во милано повеќе се слушаат од самите Курва Суд..навивачите групи во Италија се релативна работа и неправедно е за една да речиш дека е најдобра..еве јас како фан на Интер можам да кажам и за навивачиката група на Интер за најдобра бидејќи вадат уникатни кореографии каде другите се гинат во споредба со нив....ете според мене мислам дека најдобри навивачки групи во Италија се на Наполи и на Џенова..

1. Наполи
2.ВЕРОНА
3.Лацио
4.Рома
5.Џенова(и фиорентина би ги стаил тука негде) ... можда не е добар редоследот ама тоа е мое мислење.
Милан и интер не се тоа што некад биле, искрено у италија некако вокално нема многу голема поддршка, ама по уникатност,бројност и тн. овие се најдобри(што ги набројав). А како идеш у подолните лиги ќе наидеш на се подобри и подобри навивачки групи(за тој ранг на натпреварување де) ascoli,salernitana,barletta,sambendettese, messina,cavese и тн, бидејќи таму не се до толку ригорозни мерките.
п.с на милан и интер фановите се tesserati (незнам како да го кажам тоа на македонски) и поради што изгубија голема репутација од навивачкиот свет, што важи и за јувентус.
интересно ама навијачката сцена у италија некако иде у надолна линија, пред се ради репресиите и заради кризата на италијанскиот фудбал, ради rip off цени на тикети и слично, модерен фудбал јеби га.
Али у секоја држава се дешава тој удар врз навивачкиот свет.

Ако го прашате Марли ќе ви речи дека 50% е задоволен од трансфер периодот. Задоволен е дека не го донесоја Кака, а не е задоволен дека не го донесоја Лорис. :icon_lol:

Љорис !! :icon_lol:

И Бало го забрае, значи 66.6 % сум задоволен :icon_mrgr:

За мене ДА, најдобри се. И што викаш? Навивачите на Јувентус на наш терен биле по гласни од нашиве? ОМГ, Are you fucking kidding me? Незнам дали ти си грешка, или за некоја др. утакмица ми збориш ама ако е за утакмицата од Серија А, погледни го ова можда ќе сменаш мислење,ако тоа не е доволно немам намера да навлегувам у дискусија,барем не за ова...Башка и бев на утакмица пред 3 месеци (Милан-Интер) и у никој случај неможам да се согласам со болдираново ! За другото океј,твое право е тоа кој мислиш дека се најдобри :) ! Спортски поздрав ;).

Балотели според Goal.com најдобар трансфер за зимскиов преоден рок!(y)
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 15:45 ---
Глупо им е оценувањево. Интер си ги шитна Снајдер и Кутињо,ги замени со просекот Кузмановиќ и "талентот"!? Ковачиќ и имаат само една оценка подоле од нас а исто со Наполи и Фирентина ? пхах ма немој да ме јебеш бре

На Лето очекувам да достигне врв подмладувањево на тимов со таленти,Сапонара и Саламон да се надеваме дека се само почеток,за нападот веќе нема потреба ни да се мисли,секој тим што ги има Шарави,Балотели и Нианг не треба да се грижи за својат напаѓачка иднина. :D

178178-650-jpg.57418

tricko-bitch-please-full.png

tumblr_mhi1j2tzyo1rt9cyro1_500.jpg

:D
За другиве можда си у право,ама за Ковачич да не биде шалили смо се.:P

Балотели според Goal.com најдобар трансфер за зимскиов преоден рок!(y)
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 15:45 ---

За другиве можда си у право,ама за Ковачич да не биде шалили смо се.:P
Абе тој на менаџер кине,кажав ја со овој Нинаг најбоље играчи стануват,е сега ова е вистински живот не игрица :icon_lol: за овој нашиов го имам гледано нормално кога и да го ставиле и игра добро,за ковачич зависи највеќе од интер ако го седнат на клупа ко кутињо и рики,толку ќе биде и од него. Нема боље момент за талент да напредне освен кога е тимот во гомна.
Бар според мене.

За мене ДА, најдобри се. И што викаш? Навивачите на Јувентус на наш терен биле по гласни од нашиве? ОМГ, Are you fucking kidding me? Незнам дали ти си грешка, или за некоја др. утакмица ми збориш ама ако е за утакмицата од Серија А, погледни го ова можда ќе сменаш мислење,ако тоа не е доволно немам намера да навлегувам у дискусија,барем не за ова...Башка и бев на утакмица пред 3 месеци (Милан-Интер) и у никој случај неможам да се согласам со болдираново ! За другото океј,твое право е тоа кој мислиш дека се најдобри :) ! Спортски поздрав ;).

Ми пушташ клип каде што Милан повеедува и го држи водството..јас ги гледав двата натпревари и лани против Јуветнус и оваа година и на почетокот на натпреварот првите 10 минути кога е 0-0 резултатот само навивачите на јувентус се слушаа..оваа видео не е реелвантен показател бидејќи секогаш кгоа едната екипа ќе има водство нивните навивачи повеќе му се слушат од другите што е нормално..инаку фановите на Наполи и на Џенова се неверојатни..тие пеат без престан 90 минути..исто и на Лацио се тука некаде

Се уште не ми се верува од кој мајмуни изгубивме 4-2 :facepalm:

The CL clubs have to send their squad list for the KO stage to UEFA before midnight. Salamon, Zaccardo and Niang will be included.

Balotelli: "I will celebrate if I score against Inter." :D

BCCvrgUCMAABqfB.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom