Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. никад не барале за мбива 30 милиони , тоа беа глупи шпекулации и полуистинити изјави.
- И Интер го даде снајдер за 0 пари што се вика, па дали тоа значи дека е слаб играч? - Значи ланската сезона монпеље беа 1ви, беа у страшна форма, сеа им падна формава, и стојам зад мислењето дека таму има 2-3ца прилично талентирани играчи, кои таму едноставно се гушат.
2. Збориш избрзале за икарди? Чекај бе малце, си се нафурал на Саломон, и тоа дека сме купиле 2ца од 5-6 најдобри играчи у серие б ко демек новите меси и бекенбауер сме ги зеле, а викаш икарди бил дрво, дал 5-6 гола(од кои 2 на јувентус) на 3 утакмици у серие а и одма се нафурале Наполи, мноогу контрадикторно ти е мислењето, преиспитај си го реално.
ти текиња пато кога го купивме имаше страшна статистика... и детето експлодира првите 2 сезони(после тоа многу околности го сјебаа), така да ништо немора да значи.
Уште еден доказ дека ја имаме најдобрата ултрас група у Италија и пошироко ! Курва Суд Милано![]()
неможи да сте најдобрата ултрас група во италија кога навивачите на јувентус во ваш терен во милано повеќе се слушаат од самите Курва Суд..навивачите групи во Италија се релативна работа и неправедно е за една да речиш дека е најдобра..еве јас како фан на Интер можам да кажам и за навивачиката група на Интер за најдобра бидејќи вадат уникатни кореографии каде другите се гинат во споредба со нив....ете според мене мислам дека најдобри навивачки групи во Италија се на Наполи и на Џенова..
неможи да сте најдобрата ултрас група во италија кога навивачите на јувентус во ваш терен во милано повеќе се слушаат од самите Курва Суд..навивачите групи во Италија се релативна работа и неправедно е за една да речиш дека е најдобра..еве јас како фан на Интер можам да кажам и за навивачиката група на Интер за најдобра бидејќи вадат уникатни кореографии каде другите се гинат во споредба со нив....ете според мене мислам дека најдобри навивачки групи во Италија се на Наполи и на Џенова..
За другиве можда си у право,ама за Ковачич да не биде шалили смо се.Глупо им е оценувањево. Интер си ги шитна Снајдер и Кутињо,ги замени со просекот Кузмановиќ и "талентот"!? Ковачиќ и имаат само една оценка подоле од нас а исто со Наполи и Фирентина ? пхах ма немој да ме јебеш бре
На Лето очекувам да достигне врв подмладувањево на тимов со таленти,Сапонара и Саламон да се надеваме дека се само почеток,за нападот веќе нема потреба ни да се мисли,секој тим што ги има Шарави,Балотели и Нианг не треба да се грижи за својат напаѓачка иднина.
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тој на менаџер кине,кажав ја со овој Нинаг најбоље играчи стануват,е сега ова е вистински живот не игрицаБалотели според Goal.com најдобар трансфер за зимскиов преоден рок!
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 15:45 ---
За другиве можда си у право,ама за Ковачич да не биде шалили смо се.![]()
За мене ДА, најдобри се. И што викаш? Навивачите на Јувентус на наш терен биле по гласни од нашиве? ОМГ, Are you fucking kidding me? Незнам дали ти си грешка, или за некоја др. утакмица ми збориш ама ако е за утакмицата од Серија А, погледни го ова можда ќе сменаш мислење,ако тоа не е доволно немам намера да навлегувам у дискусија,барем не за ова...Башка и бев на утакмица пред 3 месеци (Милан-Интер) и у никој случај неможам да се согласам со болдираново ! За другото океј,твое право е тоа кој мислиш дека се најдобри! Спортски поздрав
.