Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може онаа свиња да ја плеска Ива.Не ми се верува до кај дојде светов,ако е точно сево ова.А инаку типкава е од кај мене во населба.Оваа....Ива.....како и на која фора не знам.....
![]()
![]()
Таа од десно![]()
го гледаше некој Лино на Алфа ?

Go gledav i 100% sum siguren deka toj ke bide noviot selektor.Ako ne sakase ke kazese odma NE.A vaka diplomatski taktizira so vreme.Inaku me iznasmea koga kazuvase kako se izgubil ko mal u lojze.
Zver bil stariov.
многу пати тоа до сеа го има повторено.. чак и рече дека во нареднава сезона можно е 5-6 од нив да се во прва екипа... спомна нешо дека Кире му бил лут
ќе го биде за селектор и јас така мислам само да се создадат услови со смена на раководството во РФМИ на Онеста Минчо да му извади на маса 20(и кусур)К МЕСЕЧНО автостоп би дошол до Скопје...Veke e jasno deka samo se ceka mena vo Rfm i Lino skoka u selektorska fotelja... Od ona intervju vcera na alfa mozese da se vidi deka covekov e kako izmislen za selektor na Makedonija. Go poseduva se ona sto treba za da go izvadi najdobroto od nasive. Najinteresen detalj bese koga objasnuvase kako Minco go nateral da dojde vo metalurg a ovoj prvo ne sakal ni da cue.. Kojznae koja para mu ja frla minco na Cervar...
Како се вика емисијата кај што гостувал Лино и дали ќе има реприза ?Veke e jasno deka samo se ceka mena vo Rfm i Lino skoka u selektorska fotelja... Od ona intervju vcera na alfa mozese da se vidi deka covekov e kako izmislen za selektor na Makedonija. Go poseduva se ona sto treba za da go izvadi najdobroto od nasive. Najinteresen detalj bese koga objasnuvase kako Minco go nateral da dojde vo metalurg a ovoj prvo ne sakal ni da cue.. Kojznae koja para mu ja frla minco na Cervar...
Да бе да,тебе криво ти е ?И на Онеста Минчо да му извади на маса 20(и кусур)К МЕСЕЧНО автостоп би дошол до Скопје...![]()

Се јави портаролот на Металург...Како се вика емисијата кај што гостувал Лино и дали ќе има реприза ?
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 11:52 ---
Да бе да,тебе криво ти е ?![]()

шо се случи со репката,плус ги поделија играчите на наши и ваши....Не ја гледав емисијата, ама мислам дека за ова читав во некои хрватски весници... Минчо отишол лично во Хрватска за да го убеди да дојде во Македонија. Освен парите му дал одврзани раце за целокупното работење на екипата. Убаво се сеќавам дека паркетот во салата во Автокоманда бил одма заменет на барање на Червар. И без разлика за која екипа станува збор, носењето на ваков тренер е голем успех за нашиот спорт. Ова му доаѓа како да го донесеа Арсен Венгер да биде тренер на Вардар. Се надевам дека Металург и Вардар и понатака ќе го задржат овој континуитет на квалитетни инвестирања во екипите. Исто и за ЖРК Вардар иако стартов им е на некој начин смешен.Najinteresen detalj bese koga objasnuvase kako Minco go nateral da dojde vo metalurg a ovoj prvo ne sakal ni da cue.. Kojznae koja para mu ja frla minco na Cervar...
Јас ја гледав вчера емисијата топ беше, инаку Червар спомна 7-8 млади играчи кој што ќе бидат светла иднина на Македонскиот ракомет што се од школата на Металург. Во секој случај го гледав целото интервјуи само ќе кажам голем мудрец и борец, А најинтересен коментар ми беше дека секат водел тимови и селкции кои биле Давид против Голијат.Не ја гледав емисијата, ама мислам дека за ова читав во некои хрватски весници... Минчо отишол лично во Хрватска за да го убеди да дојде во Македонија. Освен парите му дал одврзани раце за целокупното работење на екипата. Убаво се сеќавам дека паркетот во салата во Автокоманда бил одма заменет на барање на Червар. И без разлика за која екипа станува збор, носењето на ваков тренер е голем успех за нашиот спорт. Ова му доаѓа како да го донесеа Арсен Венгер да биде тренер на Вардар. Се надевам дека Металург и Вардар и понатака ќе го задржат овој континуитет на квалитетни инвестирања во екипите. Исто и за ЖРК Вардар иако стартов им е на некој начин смешен.
Имам впечаток дека Лино во следните години намера да освои лига на шампиони со Металург, меѓу редови тоа го прочитав
Ima li nekoj info za tie mladi igraci sto gi spomena Lino.
Da spodeli ako ne e biznis tajna na Metalurg![]()
Како се вика емисијата кај што гостувал Лино и дали ќе има реприза ?
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 11:52 ---
Да бе да,тебе криво ти е ?![]()