Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде уште цел саат има, само ме занима ако воопшто зимаат нешто, зашто тоа не го направеа вчера на пример. Ебате беља, живци скинав

Ајде уште цел саат има, само ме занима ако воопшто зимаат нешто, зашто тоа не го направеа вчера на пример. Ебате беља, живци скинав
венгер на попуст купува... хаххахаха

Ај и официјално

http://www.arsenal.com/news/news-archive/nacho-monreal-agrees-to-join-arsenal
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 00:05 ---

Каков саат бе завршено е

Ај честито нека ни е, па да гази момаков, само мн лошо што ЛШ нема да може да ни игра, ама пак реално гледано незнам колку шанси имаме таму така да..

Ај и официјално

Ај и официјално

Каков саат бе завршено е
Моја грешка, ги помешав саатите :)

Јупиииииииииии.....Абе да не се повредеше Гибс, ништо немаше да купиме....
Ајде само добри партии да реди момаков....Со Санти има парче да праат, башка ќе си вртат малце на шпански ово оно....

meade боље да игра у ЛШ него сантос , и нека ни е со среќа начо се надеваме ке се покаже :)

Сите не изненади професорот мора да признаеме. Ниту дм, ни напаѓач ни крило, ни централен, си купи бекче и го боли уво, али и реално најслаби сме таму во моментов.

Ај со среќа, ако имате некое инфо плус дали за Начо Монреал, или пак за некој друг играч би сакал да чујам !!!

Коцкар е Венгер, се коцка многу, верува дека овој тим до крајот на сезоната може да се искуби некако до 4 место. Ај баш да видиме.

Да се опуштеше стариот Бејнс да го земеше лево ќе се подмочав од среќа, мада и овој мислам дека нема да биде лош, дај некој нека каже каков центаршут има, да знаеме дали ќе го разигурува Жиру као што треба :D

Е тек сеа ќе го дае на изненаџење ако уште Диаме го зееме, ама чим Рамзи го пушти минативе да игра чисто сумљам за др трансфер..

Нема да има друг трансфер готово е, Монреал, Тео со договорот + Диаби и Росицки оздравени (до кога?). Тоа се зимските засилувања.

Пак си прави експерименти, го играше Ремзи едно време крило, сега ќе биде замена за позицијата на Артета.

Здравје, на лето пак ќе се надеваме на нов десен бек, голман, крило и играч од средината.

Задоволен сум,ни требаше ЛБ и купивме. Со среќа нека му е:)
Жиру во одлична форма е и само така да продолжи. Одбраната да се среди малце и топ тимче ќе бидеме ;)

Задоволен сум,ни требаше ЛБ и купивме. Со среќа нека му е:)
Жиру во одлична форма е и само така да продолжи. Одбраната да се среди малце и топ тимче ќе бидеме ;)
Тоа е тој оптимистички дух, така се размислува. GO GUNNERS :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom