Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ЛШ во втор план како и секогаш битно е тоа е*ано 4 место во ПЛ со кое се обезбедува истото.Само Жиру и Подолски да останат неповредени до крај зато шо ке биде трагикомично во напад.
Монреал е добар колку шо сум го гледал ама повеке ми се гледа како напагачки бек во дефанзива ке го видиме се надевам ке се вклопи брзо и ке одигра на ниво како во одбрана така и во напад.

Најновиот кружен тек во Тетово ќе се вика Арсен Венгер :)

Има некое видео да се види што е играч е Монреал?

Малага му стана фидер клуб на Арсенал , која иронија човече :pos: ...

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Да се опуштеше стариот Бејнс да го земеше лево ќе се подмочав од среќа, мада и овој мислам дека нема да биде лош, дај некој нека каже каков центаршут има, да знаеме дали ќе го разигурува Жиру као што треба :D

Е тек сеа ќе го дае на изненаџење ако уште Диаме го зееме, ама чим Рамзи го пушти минативе да игра чисто сумљам за др трансфер..
Бејнс да беше на продажба мислиш немаше досега Јунајтед или Челзи да го земат? На нив лев бек им е потребен повеќе отколку на нас.
Според шпански експерти, Начос е втор најдобар бек шпански после Жорди Алба, го следиме со месеци, и ние и Челзи, планот бил на лето да го земеме, но повредата на Гибс не принуди под итно да го купиме.
Мали пари за доста добро засилување.

знае од кај да купува старото , имаат финансиски проблеми им се заканува фифа дека следната сезона нема да играат лш , и да се пласираат , затоа продаваат квалитетни играчи за пониски цени од што треба... некаааааа идее :))) санти го земаа они 23 нас една година покасно ни го шитнаа 19m eur ;) добар дил

Уште и Иско на лето да им го украдеме и супер ќе биде.

Сакам Венгер да го игра Monreal уште утре наместо несреќана Сантош, ама не ми се верува. Сакам на фантази да го ставам :D

Начо добредојде во Арсенал и ти посакувам успех и секако добра игра, без разочар секако :D
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 11:12 ---

шпанска колонија :D
Уште повеќе ке ми се свиѓаше колонијата ако си останеше Цеск а си го земевме и Љоренте. Е тек тогаш ќе беше баш убаво ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom