Јанко ти си...

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Јанко е само еден платеник кој си го полни џебот глумејќи кловн прво на ТВ4, па на СкајНет, па на НашаТВ, од неодамна на Сител3 ...
Мада не е Јанко будалата, тој ќе си лапне дневница, будали се тие се едни те исти кои му ја гледаат емисијата и секоја вечер му се јавуваат .......... се едни те исти со години му се редовни гледачи и јавувачи...(нешто слично ко онаа емисијата незнам дали сеуште ја има Бумбар со Тања) :pos:

Абе се океј, ама сериозно зарем некој го гледа будалава?

Абе се океј, ама сериозно зарем некој го гледа будалава?

Па чим секој ден му отвараат теми, го гледаат и многу е популарен ............ но во хумористичен смисол ........ затоа и бурекојадачкиве теми се во Чек Дис Аут .......... утре гарант некој пак ќе му отвори тема на Јанчето дебелко ......... :ROFLMAO:

Ќе престанеме кога твојот претпоставен,дотичниот Гвујо ќе каже Р .

Си признаваш дека си овца значи,со ружа ужигана на гз. Јави му се и ти па после ќе те величат тука како си многу храбар со муда и сл. Пошто на такви лигушчиња се пали проста раја,а офчарите си го пунат егото.

Си признаваш дека си овца значи,со ружа ужигана на гз. Јави му се и ти па после ќе те величат тука како си многу храбар со муда и сл. Пошто на такви лигушчиња се пали проста раја,а офчарите си го пунат егото.
Неопределен сум партиски.

Не ти е срам,што веќе 7 години те работат во здрав мозок,а ти продолжуваш да се самнопонижуваш на форумов со тоа што ги браниш,дури и на теми во ЧДА ?

Неопределен сум партиски.

Не ти е срам,што веќе 7 години те работат во здрав мозок,а ти продолжуваш да се самнопонижуваш на форумов со тоа што ги браниш,дури и на теми во ЧДА ?

Абе туч,ме боли курац и за Јанко и за Станко и за ВМРО и за СДСМ. И нелжи дека си неопределен,немаше да рипаш како мајмун да беше. Ме иритира тоа што се палите на простаци,кои ќе прегорат телефон само да му кажат на јанко дека е свиња,а после у штаб ќе го лупаат по груди...браво шампион си,на свињата му кажа ддека е свиња....woww..јака муда направил типот. И сега уште му е влажен гзот пошто си мисли дека Бранко ќе чуе за тоа и ќе му го спопика,а овој ќе биде најсреќен ради тоа.

Абе туч,ме боли курац и за Јанко и за Станко и за ВМРО и за СДСМ.
Не е убаво да лажеш.

На секоја тема се расправаш со сите кога се критикува Вмро или Вмровец.
И не ме цитирај,немам намера во ЧДА со глупостиве твои да се расправам.

Back
На врв Bottom