Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
на цеден сок од јаболко билеDa bese saglam zenata nemase prviot grev da go nprai.
Garant so toa zmijata na kafe mabet bile koga resila da kine zeleni jabolka.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на цеден сок од јаболко билеDa bese saglam zenata nemase prviot grev da go nprai.
Garant so toa zmijata na kafe mabet bile koga resila da kine zeleni jabolka.
Is a theory of the makeup and workings of the human body, adopted by Greek and Roman physicians and philosophers, positing that an excess or deficiency of any of four distinct bodily fluids in a person directly influences their temperament and health. From Hippocrates onward, the humoral theory was adopted by Greek, Roman and Islamic physicians, and became the most commonly held view of the human body among European physicians until the advent of modern medical research in the nineteenth century.
The four humors of Hippocratic medicine are black bile (Gk. melan chole), yellow bile (Gk. chole), phlegm (Gk. phlegma), and blood (Gk. haima), and each corresponds to one of the traditional four temperaments. A humor is also referred to as a cambium (pl. cambia or cambiums)
Kakov houmour mori??
Ne tuku mesaj Hipokrat so Hipokrit.
I ne go drvi.
Pies kafe ili ne?
Kazi si iskreno, site da te znaat.
Ete, ja pijam kafe, caj, guarana, redbul, rakija, viski, sto dal gospo na dunjava.
Ama, zenka mi, samo voda od cesma ili vtorovarenje na caj kesicka za toplo da i dojde na dusa.
Oskudaicja. A i neam namera da se objasnjavam tuka so sekoj.
Ragjate so bolki
Sami ste krivi.
Tuku, Adam krele, pa k'snal i toj.
Луѓе дај бе стварно ако немате некој совет или да споделите искуство не се ругајте одма, ги читам некои од муабетиве и не можам да се изначудам. За останатите, фала ви!!
Чудно ми е како мислиш дека совети на форум, од луѓе што не ги знаеш, можат да бидат релевантни за било штоЛуѓе дај бе стварно ако немате некој совет или да споделите искуство не се ругајте одма, ги читам некои од муабетиве и не можам да се изначудам. За останатите, фала ви!!
Пишав за да видам мислења или некој/а што имал/а слично искуство, да ми биде полесно, само гледам дека муабетов избега од темата и дека многу луѓе од досада немаат што да праат. Не дека првото нешто што некој ќе го напише ќе го применам и не дека некои совети не ми помогнаа, ама за некои no comment, барем јас никогаш не сум пукала сеир на нечиј проблем, од каква и природа да бил. Али јбг тоа е.Чудно ми е како мислиш дека совети на форум, од луѓе што не ги знаеш, можат да бидат релевантни за било штозарем врската на совети од страна ќе ја базираш? стварно ми е чудно, не дека нема паметни луѓе тука ама.....
![]()
За муабетот дека кафето не асоцира на секс.
Не бе ич не асоцира, ако се лажиме![]()
A ne! Treto dete, ti tekinja!!Владе ти на секое кафенце у џебче кондомче, за сваки случајНикад се не зна.
Seir?Пишав за да видам мислења или некој/а што имал/а слично искуство, да ми биде полесно, само гледам дека муабетов избега од темата и дека многу луѓе од досада немаат што да праат. Не дека првото нешто што некој ќе го напише ќе го применам и не дека некои совети не ми помогнаа, ама за некои no comment, барем јас никогаш не сум пукала сеир на нечиј проблем, од каква и природа да бил. Али јбг тоа е.
Пишав за да видам мислења или некој/а што имал/а слично искуство, да ми биде полесно, само гледам дека муабетов избега од темата и дека многу луѓе од досада немаат што да праат. Не дека првото нешто што некој ќе го напише ќе го применам и не дека некои совети не ми помогнаа, ама за некои no comment, барем јас никогаш не сум пукала сеир на нечиј проблем, од каква и природа да бил. Али јбг тоа е.
Па тоа ти спаѓа нешто како прибор за лична хигиена и прва помош. Секогаш мораш да го имаш во дофат на раката, а не само кога одиш на кафе со пријателка.Владе ти на секое кафенце у џебче кондомче, за сваки случајНикад се не зна.
Луки, jас не сум женка, хермафродит сум.
Потврдено многу пати досега.
Остај го вој Дивајдеров, саде да се лафело нон-стоп... ко жена ебаго!
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:50 ---
Не, мислам слична беше како тековната каде дискутираме.