Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
http://filevski.blogspot.com.es/2013/01/blog-post_30.html

На Филе тревата му е крива, топката неможела да оди добро на тријаголните аналните и оралните додавања.

И нека му каже некој на експертов, дека е Варан, а не Баран...ќе рече некој полиција го барала дечково па Баран бил...

Не бе... и бело да е, свињата ќе те убедува дека е црно, ебате тоа токамкот дебел.

Филе ако читаш, дојди да ми ги иштапсаш мудава, и ти и таа твоја Барса.

Значи која гнаса бил овој Алонсо не знаев,ама паметен е,кога судиите го пуштат зошто да не се прави наудрен...

Можно е сите гнаси што ги нарековте... Барселона да ги посакувала за нивни играчи, МОЖНО Е?!?! :)

Чаби го помилува Меси по лицето, овој се жали на судијата дека му опалил шамар. :cuc:

Легенда !!! Iceboy
724952964.gif

Alves: "Great job by my team, a shame for the draw, and an even bigger shame the racists out there, but I'm happy as I am, thank you."

note: there were monkey chants at real madrid's santiago bernabeu stadium each time dani alves touched the ball

Што е ова бе? Стварно срамота, ова на Ел Класико никогаш не се случило ама ете....

Alves: "Great job by my team, a shame for the draw, and an even bigger shame the racists out there, but I'm happy as I am, thank you."

note: there were monkey chants at real madrid's santiago bernabeu stadium each time dani alves touched the ball

Што е ова бе? Стварно срамота, ова на Ел Класико никогаш не се случило ама ете....
Што ќе си здробиш, тоа ќе си сркаш ;)

А не е ?

Се зезам, очекувам да се превземи нешто.... т.е Мора.

Браво и за тебе.

Расист!
Да не ќе добијам бан поради тоа?

Ваквите работи многу си ги сфаќате лично, ме бива роднини да ви се, па се потресувате...
Алвеш не личи на мајмун? Марсело не личи на мајмун?

Го знаеш Оса што игра во Вардар така? Во фаца му имам кажано дека е циган, а тој се смееше како зелен, не му чуе.:icon_mrgr:

Па сеа ќе се запрепастам што му викале на Алвеш, ма немој?

Да не ќе добијам бан поради тоа?

Ваквите работи многу си ги сфаќате лично, ме бива роднини да ви се, па се потресувате...
Алвеш не личи на мајмун? Марсело не личи на мајмун?

Го знаеш Оса што игра во Вардар така? Во фаца му имам кажано дека е циган, а тој се смееше како зелен, не му чуе.:icon_mrgr:

Па сеа ќе се запрепастам што му викале на Алвеш, ма немој?

Не дека мене ме боли или пак тебе треба да те боли, ама таа навреда да се направи на Сантиаго Бернабе, на Ел Класико тоа не е во ред.
Тие што играат на теренот ги гледаат милијарда луѓе, и за нив е тешко кога ќе ги навредиш расно.
Само кажи ми кога тебе некој би те навредил затоа што си македонец како ќе реагираш, иако не е исто да те навредат на расна основа.
Расизмот не е добра работа, подобро да го навредија на национална основа отколку вака. Низ нашите стадиони секогаш се наоѓа да игра по некој црнец и одредени луѓе се обиделе од трибина да прават мајмунски звуци и секогаш сум бил против тоа и сум реагирал во Тетово и сум им кажал да престанат.

Хах не изигрувам никаков адвокат ама што знам јас сум против расистичките навреди!

Не дека мене ме боли или пак тебе треба да те боли, ама таа навреда да се направи на Сантиаго Бернабе, на Ел Класико тоа не е во ред.
Тие што играат на теренот ги гледаат милијарда луѓе, и за нив е тешко кога ќе ги навредиш расно.
Само кажи ми кога тебе некој би те навредил затоа што си македонец како ќе реагираш, иако не е исто да те навредат на расна основа.
Расизмот не е добра работа, подобро да го навредија на национална основа отколку вака. Низ нашите стадиони секогаш се наоѓа да игра по некој црнец и одредени луѓе се обиделе од трибина да прават мајмунски звуци и секогаш сум бил против тоа и сум реагирал во Тетово и сум им кажал да престанат.

Хах не изигрувам никаков адвокат ама што знам јас сум против расистичките навреди!
Како прво, вие (знаеш кои вие), ме имате навредувано на национална основа, тогаш се потресе овака?
Од една страна го правиш тоа, а од друга страна си па против тоа...

Ај што се дига толку прашина за тоа расизмот кај Уефа, Фифа, па уште и тука на форумов се паѓа у транс, мене ми е без врска тоа, што му се дава значење на една толку небитна работа, зборам за нас небитна ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom