zasto be priatelce taka zboruvas kaj sum rekol jas nesto vo koj posakuvam da nema crkvi , zostofraerceto edno vreme veruvase vo sozivot ama ne i posle smilkovci i ne posle tolku krazbi i ostetuvanja na crkvi koi veke stanaa sekoj dnevni
ili ti nema sto da kazes za toa posto i ti posakuvas da mena crkvi
be izmisluvas , zarem ti dolikuva li na tebe nesto da izmisluvas od svoja glava, ako nesto jas sum rekol eve najdigo toj citat i zaedno da go analizirame i da potvrdime deka taka sum rekol, a ako nema takov tekst togas bidi realen i priznajsi ja greskata vo koja ti mene me osuduvas,ete od kaj tie tvojata licemernost, od edna strana mene mi velese deka sum bil edinstveniot vo forumov vo koj mozelo da se pravi muabet a da ne bide navreduvan nikoj,a sega izmisluvas nesto od svoja glava vo sto voopsto ne sum rekol takvo nesto
a voedno ke citiram cel tekst od eden forumdzija vo koi veli deka posakuva niedna (se odnesuva na dzamija) deka treba da se zapali od prva do posledna ,a ti na toa mu davas blagoslov i mu velis amin. toa go napisa vcera vo 22 casot, so toa ti fakticki se soglasuvas so toa sto on govori ,t,e posakuvas niedna dzamija da ne postoi
evego celiot tekst,a od druga strana potvrdimi i ti takov moj citat vo koj velam deka treba da se zapalat od prva do posledna sekoja crkva. naprotiv jas go velam slednoto ;nema vera onoj koj nema covecnost,, , ne e praveden onoj koj bara da go pocituvas, a toj ne gi pocituva drugite,
cetiri grupi na luge go upropastuvaat islamot,
onie koi ne rabotat po ona koe go znaat,
onie koi rabotat a ne znaat
onie koi nitu znaat nitu rabotat
i onie koi im zabranuvaat na lugeto da ucat i poducuvaat drugi na islamot
Muhamed,,a,s rekol , nemojte da pravite nepravda na drugite,o vernici sekogas zboruvajte vistina, mrznjata nikogas neka ne ve zazede od patot na pravdata i pravednosta,,, pravednosta e sestra na pobozbnosta
.тапа фраер напиша:↑
a sto vrska ima ova sto go kazal muhamed so shoshoncive sto sakaat da urnat manastir?
el_kewser напиша:
saka da kaze deka nacinot na koj onie povikuvaat im e pogresno , unistuvanje sveti hramovi e najslabata strana na covekot, kukavcilok i nepravda,, so toa se podlabocuva mrznjata pomegu dvata naroda, a istite tie i drugite pravat nepravda edni so drugievego celiot teks
poglednigo dobro tekstot od strana na; ;Macedonia>>Europe напиша:↑
Ќе ми извините што сум толку директен ама тоа треба се да се запиле од прва до последна, една да не остане во Македонија... ај иншалах Алах е голем ваљда ќе го видиме и тој ден, крајот на најголемото зло што го задесило човештвото.
aminЊуЈорк го има Бруклин , Скопје го има Чаир
haters gonna hate, Jesus gonna save
Една има само
Македонија
Само Македонци
ќе ја ослободат
http://www.youtube.com/watch?v=Cn6Btkv9TU4
Пријави
Ми се допаѓа
Одговори
a jas na toa samo odgovoriv;
Macedonia>>Europe напиша: ↑
Ќе ми извините што сум толку директен ама тоа треба се да се запали од прва до последна, една да не остане во Македонија... ај иншалах Алах е голем ваљда ќе го видиме и тој ден, крајот на најголемото зло што го задесило човештвото.
el_kewser напиша:
bravo , dobro sto si direkten a i dobro e i sto od tapa fraerceto izleze licemenosta, neznam zosto cekate se zapalete od prva do posledna , edna neka ne ostane, toj den spored tebe neka bide eve utre.[SIGPIC][/SIGPIC]''nemojte da im gi frlate v lice greskite na lugeto , posebno ako i sami gi imate''