Муслимански семејства бараат џамија во Аеродром

Фала друже, не дека чудо ќе напрам, туку малку од малку да влезиме во колосек.. Ептен критики упатени на адреса од подфорумов.. не се знаело кој јадел, кој пиел.. Па ај реков да воведам фискална и хасап систем ;):D
Па ти стварно модератор бе, јас на шега :D Ај честито. Требит малце ред.(y)

Прегледај го приврзокот 57263

Знаеш дека те предложив на почеток за модератор ?

Младичу не очекував од тебе такви катастрофални потези.:P

Али досега ќе бевте и ти и Атеист секако банирани перманентно. Едино ако се конвертиравте у Христијани (било какви - протестанти, католици, православни, не ми мења) ќе бевте поштедени.:cautious:

Ја му ургирав,сега на раат ќе може да си правиме муабет без глупостите на Ѓурѓа,Игорче и останатата "разбудена" фела на форумов.

:D
(едит)
Ќе те слуша викаш сега, и ќе пробаш да си ги излечиш комплексите конечно кога би не снемало од форумов.:facepalm:
Срамота е да се појавиш со ваков пост!

Младичу не очекував од тебе такви катастрофални потези.:P

Али досега ќе бевте и ти и Атеист секако банирани перманентно. Едино ако се конвертиравте у Христијани (било какви - протестанти, католици, православни, не ми мења) ќе бевте поштедени.:cautious:
:pos::pos: Јас баниран?
Оди бе младичу не ме смеј, Што Ши миШлиШ ти. Ми заглавува ова ш-то :pos:

П.С. Јас се конвертирав во Шаман (опет Ш, ето видиШ)

(едит)
Ќе те слуша викаш сега, и ќе пробаш да си ги излечиш комплексите конечно кога би не снемало од форумов.:facepalm:
Срамота е да се појавиш со ваков пост!
Твојата ноќна мора сум јас Игорче,пази се сега.
Гнаса,хипокрит и се најлошо собрано во едно сум.

bravo , dobro sto si direkten a i dobro e i sto od tapa fraerceto izleze licemenosta, neznam zosto cekate se zapalete od prva do posledna , edna neka ne ostane, toj den spored tebe neka bide eve utre.
fraerceto edno vreme veruvase vo sozivot ama ne i posle smilkovci i ne posle tolku krazbi i ostetuvanja na crkvi koi veke stanaa sekoj dnevni
ili ti nema sto da kazes za toa posto i ti posakuvas da mena crkvi
i ti ke zboruvas za licemerie
koga ti zaedno so soul si najlicemeren

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom