Која глупа работа е сега по ново ова bet365, додуша, Moneybookers...
Кога пробав да префрлам средства на bet365 преку Скрил, ми побара и верификација на домашна адреса, покрај тоа што ја верифицирав картичката, односно банкарската сметка...
Тогаш, кога пробав да ги префрлам парите на акаунтот на bet465, на 4-ти Јануари, ми излезе едно прозорче во кое требаше да пишам код кој тие ке ми го пратат по пошта...
И ајде, кликнав да ми го пратат писмото бидејки без него нема да може да трансферирам средства преку Скрил...
Поминаа 3 недели, ни трага ни глас од писмото со кодот...
Побарав друг начин за верификација, и опциите кои ми ги дадао беа utility bills, кои патем се на на кириличен Македонски, или банкарска потврда... Им пратив копија во HD од пасошот, ми кажаа ЈОК, мора едно од двете погоре....
Бидејки сметките за струја телефон итн нема да завршат работа, отидов со документот кој тие ми го пратија да го пополнам, а банката само да ми удри печат дека сум клиент кај нив со адресата со која сум регистриран на картичката, во сите банки во кои отидов бегаа од тој документ како ѓаволи ...
Кога прашав дали може да им пратам на Скриловци формална потврда која ја издаваат нашиве банки, ми кажаа НЕ, мора тој што ние ти го пративме да биде...
А нашиве банки, не ни сакаат да помислат да потпишат таков документ, и ги рабирам, не сакаат да стават нивен печат на документи кои не им се сигурни...
И ете, у стенд бај од 4-ти Јануари...