Џони Вајсмилер
Don't share my food
Колку ми е мило што Кутињо пристигна баш кај вас..што сакам да ни се падните во Лигата на Европа и Кутињо да ни ја дупни глата..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку ми е мило што Кутињо пристигна баш кај вас..што сакам да ни се падните во Лигата на Европа и Кутињо да ни ја дупни глата..
Што среќен ти се погоди денов,си лапна Ливерпул солиден млад играч,стана модератор...Нешто како Џерард/Кајт на Енфилд или Торес на Џузепе Меаца?
Него, се надевам дека добро ќе се покаже, несомнено станува збор за огромен талент.
Што среќен ти се погоди денов,си лапна Ливерпул солиден млад играч,стана модератор...
![]()
Како беше она, ниеден играч не е поголем......така?
Практично, секој играч во Ливерпул е „поголем“ и побитен од Роџерс, така да...
Замена за Шкртел потешко би се нашла. Замена за Роџерс, и во Yellow pages се наоѓа.
Замената на Роџерс би била самоубиствена доколку не се донесе Менаџер од рангот на Бенитез (не самиот Бенитез) на кој ке му се даде слобода и средства со која ќе работи во овој клуб.
.
Јас мислам дека доколку Роџерс би бил заменет, никој не би забележал. Освен оние кои се палат на популизам (фанови на ВМРО, фанови на Ливерпул). Останатото, се би било исто, со тенденција на подобро.
Инаку, јас не очекувам бод денес. Јас очекувам чудо.
Дефетизам???
Не знам, рано е за ракија
Мада....ќе треба да појдам до кладилница.....
Ајт, нек се угоде ебаго.
Јас мислам дека доколку Роџерс би бил заменет, никој не би забележал. Освен оние кои се палат на популизам (фанови на ВМРО, фанови на Ливерпул). Останатото, се би било исто, со тенденција на подобро.
Инаку, јас не очекувам бод денес. Јас очекувам чудо.
Зарем не бараме инстант успех во овој случај?
Како тоа тенденција на подобро.....зар се задоволуваш со минимален Ливерпул!![]()
Кој бара инстант успех? Јас барем не.
Уште Далглишп ко дојде, дадов проценка „5 до 7 години систематско работење“ за да се помириса титула.
Сеуште чекам такво нешто, да има некој показател дека се оди на подобро.
Што не е случај со миленикот ваш.
Има поместување. Во обратна насока.
Тогаш поместувањето чекај го на крај на сезона, тогаш се резултатите....
Што се однесува до Даглиш.... не знам кај го виде тој показател што оди нагоре?
Во Керол.....во поразот од Блекпул, во срамот со Кардиф, во Непобедливиот Виган....
Да гледаше во Бенитез.... сваќам, во Кралот велам категорично НЕ!
ПС.Веќе правен муабет...ама досадно на работа у ПМ.![]()