Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку ми е мило што Кутињо пристигна баш кај вас..што сакам да ни се падните во Лигата на Европа и Кутињо да ни ја дупни глата..

Колку ми е мило што Кутињо пристигна баш кај вас..што сакам да ни се падните во Лигата на Европа и Кутињо да ни ја дупни глата..

Нешто како Џерард/Кајт на Енфилд или Торес на Џузепе Меаца? :)

Него, се надевам дека добро ќе се покаже, несомнено станува збор за огромен талент.

Нешто како Џерард/Кајт на Енфилд или Торес на Џузепе Меаца? :)

Него, се надевам дека добро ќе се покаже, несомнено станува збор за огромен талент.
Што среќен ти се погоди денов,си лапна Ливерпул солиден млад играч,стана модератор...

П.С не е нешто огромен талент Кутињо,но за Даунинг е Марадона.

:D

Што среќен ти се погоди денов,си лапна Ливерпул солиден млад играч,стана модератор...

:D

Убаво пиша Апокалипто (не знам во која тема). 29.01.2013...датум кој ќе биде запамтен како почеток на преродбата на Ливерпул :pos:

Штета шо аурелио немаше шанса да се докажи со неговите повреди. Да видиме новиов бразилец како че се снајди но несомнено е дека покрај Суарез потребен ни е некој друг технички спремен играч

Уште една тазе слика...

550146_415516768525492_1469193109_n.jpg

Чекав официјална конфирмација пред да дадам коментар, али ајде ќе го направам сега. Под водство на Рафа во Интер го пратев момчето и ми остави впечаток на борбен играч со огромен потенцијал за во иднина. Од тогаш ниеднаш не сум го видел па не можам да дадам свое размислување за неговата моментална состојба. Но ако прогресирал како што треба би требало до сега да е развиен на солидно ниво, иако сепак очекувам дека не е ни 20% стигнат до таму каде што треба да биде за да кажеме дека е квалитетен играч. Она што ме радува е тоа што Рафа за него има изјавено дека во иднина Кутињо ќе стане голем играч, а Рафа ретко кога згрешил при вакви проценки (Лукас, Сусо, Стерлинг...). Се надевам дека мене како мал скептик за овој трансфер ќе ме демантира и ќе покаже дека заслужува да го носи црвениот дрес.

Како беше она, ниеден играч не е поголем......така?

Практично, секој играч во Ливерпул е „поголем“ и побитен од Роџерс, така да...

Замена за Шкртел потешко би се нашла. Замена за Роџерс, и во Yellow pages се наоѓа.

Практично, секој играч во Ливерпул е „поголем“ и побитен од Роџерс, така да...

Замена за Шкртел потешко би се нашла. Замена за Роџерс, и во Yellow pages се наоѓа.

Замената на Роџерс би била самоубиствена доколку не се донесе Менаџер од рангот на Бенитез (не самиот Бенитез) на кој ке му се даде слобода и средства со која ќе работи во овој клуб.
Дотогаш мора да се свати дека Роџерс е најмалку крив за ситуацијава во Ливерпул......проблемот е од многу поодамна!

Што се оденсува до наводната конфронтација меѓу Роџерс и Шкртел ..... ја лично би ја оправдал доколку била поради последниот натпревар.
Но ако проблемот се влечи од пристигнувањето на Роџерс тогаш.....Роџерс треба да се преиспита.

Сепак последните гласини кажуваат дека проблемот е поради последниот одигран натпревар и дека цела задна четворка која играше тогаш е обвинета за неуспехот што и не беше тешко да се забележи тоа па затоа е и оправдан овој атак врз нив.

Па така верувајќи им на медиумите за последните случувања, составот денес би бил....

xbdx6xG.png

Практично ист како на натпреварот со Норвич.... само што во овој случај нели Виздом одпаѓа, Џонсон се враќа на позицијата а Енрике влегува во оган знаејќи ја повредата.

Значи сега наместо Џонсон, Енрике ќе ја има слободата по лева страна која ќе ја отвара Хендерсон кој што ќе делува средишно..... а Суарез повторно ќе има подполна слобода на движење.

Денес ќе бидам изненаден доколку изгубиме....очекувам најмалку 1 бод.

Замената на Роџерс би била самоубиствена доколку не се донесе Менаџер од рангот на Бенитез (не самиот Бенитез) на кој ке му се даде слобода и средства со која ќе работи во овој клуб.
.

Јас мислам дека доколку Роџерс би бил заменет, никој не би забележал. Освен оние кои се палат на популизам (фанови на ВМРО, фанови на Ливерпул). Останатото, се би било исто, со тенденција на подобро.

Инаку, јас не очекувам бод денес. Јас очекувам чудо.

Јас мислам дека доколку Роџерс би бил заменет, никој не би забележал. Освен оние кои се палат на популизам (фанови на ВМРО, фанови на Ливерпул). Останатото, се би било исто, со тенденција на подобро.

Дефетизам???

Не знам, рано е за ракија :)

Мада....ќе треба да појдам до кладилница.....

Ајт, нек се угоде ебаго.

Дефетизам???

Не знам, рано е за ракија :)

Мада....ќе треба да појдам до кладилница.....

Ајт, нек се угоде ебаго.

Абе, ја дефетист, а фанојве на Роџерс мазохисти. Така мојт. :icon_mrgr:

Зарем не бараме инстант успех во овој случај?

Како тоа тенденција на подобро.....зар се задоволуваш со минимален Ливерпул!:cautious:

Зарем не бараме инстант успех во овој случај?

Како тоа тенденција на подобро.....зар се задоволуваш со минимален Ливерпул!:cautious:

Кој бара инстант успех? Јас барем не.
Уште Далглишп ко дојде, дадов проценка „5 до 7 години систематско работење“ за да се помириса титула.

Сеуште чекам такво нешто, да има некој показател дека се оди на подобро.
Што не е случај со миленикот ваш.

Има поместување. Во обратна насока.

Кој бара инстант успех? Јас барем не.
Уште Далглишп ко дојде, дадов проценка „5 до 7 години систематско работење“ за да се помириса титула.

Сеуште чекам такво нешто, да има некој показател дека се оди на подобро.
Што не е случај со миленикот ваш.

Има поместување. Во обратна насока.

Тогаш поместувањето чекај го на крај на сезона, тогаш се резултатите....

Што се однесува до Даглиш.... не знам кај го виде тој показател што оди нагоре?
Во Керол.....во поразот од Блекпул, во срамот со Кардиф, во Непобедливиот Виган....

Да гледаше во Бенитез.... сваќам, во Кралот велам категорично НЕ!

ПС.Веќе правен муабет...ама досадно на работа у ПМ.;)

Тогаш поместувањето чекај го на крај на сезона, тогаш се резултатите....

Што се однесува до Даглиш.... не знам кај го виде тој показател што оди нагоре?
Во Керол.....во поразот од Блекпул, во срамот со Кардиф, во Непобедливиот Виган....

Да гледаше во Бенитез.... сваќам, во Кралот велам категорично НЕ!

ПС.Веќе правен муабет...ама досадно на работа у ПМ.;)

Ете, кај Далглиш немаше напредок, доби отказ.

Кај оваа тиквава не само што нема, туку удолницата е фатена. И добива поддршка.
ТУка е разликата.

Точно, изгледа двајцата немаме попаметна работа on working spot. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom