DarthMakedon
Македонец
- Член од
- 20 април 2008
- Мислења
- 1.915
- Поени од реакции
- 167
Airlija, se zamrdaa rabotite vo klubov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не треба многу за одбраната..... За десни бекови ги имаме Шиљо и Абате што се одлични опции....За лево го имаме Констант кој колку и да го нејкете игра супер...По потреба и шиљо може да игра таму...а и закардо да покрие на десно....Централно ги имаме Мексес, Запата кој се доста солидни и треба се задржат..така да ни фали само еден централен пошо го имаме и закардо кој може да покрие таму колку и да го нејкете..... а за голман сигурен сум дека на лето ќе се земе нешто...до тогаш да се надеваме на Абијати и дека му помина периодот со киксовите....супер трансфер е ова со балотели, на место и у право време.
Само што праиме со одбранава бе луѓе... и голман посебно...
се пренатрупаа напаѓачи и крила...
Ајде нека се угоде балотели... уште да се освестат ова старците одбрана да купат нешто (централен бек) и некој што достојно ќе го замени де јонг...
Наш е Шаќ бе, не чепкајте. У подрум ќе го чуваме и криеме и нема да разбере дека сте заинтересирани.Mожно е и Шакири од Баерн
Bayern, lo scontento Shaqiri verso l'Italia
Милан не купува никој...ај срање се берлускони и галијани тапа се нека си идат го уништија клубот...
милан купува млади играчи ... ај кој знае дали ќе ги биде со такви играчи не се освојува титули....
Милан купува искусен играч...пак старци...со старци ништо не праиме Берло нејке пари да даде нека си иде....
Милан купува играч од вредност 20 милиони....ај не ни требаше ова требаше тие пари да се дадат за други играчи па ништо нема да напраиме.... Берло да си иде.....
Fuck Logic.....И меси да дојде истиот муабет ќе е ...абе за кој кур ни е меси.....никако човек да ви удоволи на некого.....
А зашо да се кења...за парма одлично играше до полусезона...дома имаа примено само 8 гола пред да си отиде...и тоа пази за парма збориме....што значи за Серија А е Супер..... Кога можеше Барзаљи да игра толку добро за Јувентус зашо да не може Закардо? демек коа го земаа јуве Барзаљи очекуваа дека ќе е толку добар?чекај чекај... Како да не се кења за Ѕакардо жити мене? реков и погоре супер е ова со балотели, имаме уште 3-4 дупки у тимов...
не треба многу за одбраната..... За десни бекови ги имаме Шиљо и Абате што се одлични опции....За лево го имаме Констант кој колку и да го нејкете игра супер...По потреба и шиљо може да игра таму...а и закардо да покрие на десно....Централно ги имаме Мексес, Запата кој се доста солидни и треба се задржат..така да ни фали само еден централен пошо го имаме и закардо кој може да покрие таму колку и да го нејкете..... а за голман сигурен сум дека на лето ќе се земе нешто...до тогаш да се надеваме на Абијати и дека му помина периодот со киксовите....
А зашо да се кења...за парма одлично играше до полусезона...дома имаа примено само 8 гола пред да си отиде...и тоа пази за парма збориме....што значи за Серија А е Супер..... Кога можеше Барзаљи да игра толку добро за Јувентус зашо да не може Закардо? демек коа го земаа јуве Барзаљи очекуваа дека ќе е толку добар?
Па реков и ја ...дека во одбрана ни треба 1 квалитетен стопер...и можеби да се земе лев бек...и за голман реков до крај на сезона може да догураме со Абијати а на лето ќе се земе нешто...аха, сакаш да каеш дека одбраната ни е океј? Запата зареди 5-6 утакмици. претходно јепес играше, да не збориме претходно бонера коа играше... Бруки бевме..
Имаме дупка на позиција заден везен, и еден креативец кој ќе ја предводи играта, у одбрана 1-2 солидни трансфери и голманче и сме на коњ. Да збориме реално голманот+одбраната ни е просечна (за у италија).
Се што сакам да кажам е дека еден голем клуб мора да има јаки играчи на клупа, а нас недај боже да ни се повреди мексес ќе не бушат кај стигнат, секоја утакмица 2+ гола примаме, и место запата треба да се земе некој подобар играч.
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 23:26 ---
како можеш бе да споредуеш барзаљи и ѕакардо, милан и јувентус? И што ако примиле само 8 гола само негова заслуга е? ... ако глеаме по твојата логика(според последнава полусезона) балотели изигра очајна полусезона, дали тоа значи дека кај нас ќе се посере?
Raiola recommended Milan to sign Pajtim Kasami from Fulham
Разрат Тачи ни е еден од појаките спонзори, па ништо чудно и да би требало да имаме обврска спрема него.Овој бога ми и мене ми правеше ќеф кога беше во Палермо, не се задржа многу време таму за да може да дојде многу до израз, ама стварно штрчеше кога играше.
албанец од Струга е иначе.... и шо е филмов со љунги што не поверзуваат, Касами, Џемаили, Шакири... еден шкон ќе пука зимава милион посто, ако веќе мора, јас сум највеќе за Џемаили после за Касами... овој Шакири неам поима што играч е, лани во Базел видов нешто ама неам цела слика.
Овој бога ми и мене ми правеше ќеф кога беше во Палермо, не се задржа многу време таму за да може да дојде многу до израз, ама стварно штрчеше кога играше.
албанец од Струга е иначе.... и шо е филмов со љунги што не поверзуваат, Касами, Џемаили, Шакири... еден шкон ќе пука зимава милион посто, ако веќе мора, јас сум највеќе за Џемаили после за Касами... овој Шакири неам поима што играч е, лани во Базел видов нешто ама неам цела слика.