Толстој
екс Бомбастичен
Почнаа со страниците на фејсбук за Балотели.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас колку што знам Поли е на ко-сопственост договор меѓу Сампдорија и Јувентус, па поради тоа не гледам многу простор за него. Исто така не верувам дека Џеноа лесно ќе го даде Куцка поради тоа што се бори за опстанок, а тој им е еден од најдобрите...
Овие од Бреша го притискаат Милан да побрза за Соломон, зошто имало и други заинтересирани, па ништо чудно тој да се земе.
Не знам..Лесно може да се случи и давањето на Урби да биде ослободениот простор кој уствари требаше да го направи Робињо, а сеа Робињо да остане, затоа што Урби и играше во таа тројка од нападот оваа сезона.
Нека прават што знаат и не знаат, само не сакам Нијанг да трпи поради тоа што Робињо би морал да остане.
Не бе целосно си е Поли играч на Самп.Јас колку што знам Поли е на ко-сопственост договор меѓу Сампдорија и Јувентус, па поради тоа не гледам многу простор за него. Исто така не верувам дека Џеноа лесно ќе го даде Куцка поради тоа што се бори за опстанок, а тој им е еден од најдобрите...
Овие од Бреша го притискаат Милан да побрза за Соломон, зошто имало и други заинтересирани, па ништо чудно тој да се земе.
Не знам..Лесно може да се случи и давањето на Урби да биде ослободениот простор кој уствари требаше да го направи Робињо, а сеа Робињо да остане, затоа што Урби и играше во таа тројка од нападот оваа сезона.
Нека прават што знаат и не знаат, само не сакам Нијанг да трпи поради тоа што Робињо би морал да остане.
Прв болд: Во целосна сопственост е на Сампдорија.
Втор болд: Алегри пред некој ден изјавил као демек Нианг ќе игра се почесто затоа што Робињо немало да биде дел од тимот од лето па натака(а може уште и зимава). Барем така читнав нешто.
On the 11th of August 2012, Poli signed for Juventus in a co-ownership agreement with Sampdoria where he will remain for the 2012/13 season
Читав некои информации за интересни играчи кои можат да бидат дел од новиот Милан, ова го најдов за Поли, па затоа мислам дека 50% од неговиот договор има Јувентус.
Иначе, со оглед на потребите кои моментално ги имаме, јас пре би го одбрал Педро Обијанг од Сампдорија.![]()
Кај играт точно албанецов? Не верувам воопшто за ова..Mожно е и Шакири од Баерн
Bayern, lo scontento Shaqiri verso l'Italia
Средина лево или крило. После ова со Балотели се е можно затоа што не се знае Гвардиола на лето кои играчи ќе ги има во планот.Кај играт точно албанецов? Не верувам воопшто за ова..