Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јас колку што знам Поли е на ко-сопственост договор меѓу Сампдорија и Јувентус, па поради тоа не гледам многу простор за него. Исто така не верувам дека Џеноа лесно ќе го даде Куцка поради тоа што се бори за опстанок, а тој им е еден од најдобрите...
Овие од Бреша го притискаат Милан да побрза за Соломон, зошто имало и други заинтересирани, па ништо чудно тој да се земе.

Не знам..Лесно може да се случи и давањето на Урби да биде ослободениот простор кој уствари требаше да го направи Робињо, а сеа Робињо да остане, затоа што Урби и играше во таа тројка од нападот оваа сезона.
Нека прават што знаат и не знаат, само не сакам Нијанг да трпи поради тоа што Робињо би морал да остане.

Ако се зема од Сампдорија јас би го земал Педро Обианг пред Поли, што знам поише мерак ми праи црниот. :icon_mrgr:

Јас колку што знам Поли е на ко-сопственост договор меѓу Сампдорија и Јувентус, па поради тоа не гледам многу простор за него. Исто така не верувам дека Џеноа лесно ќе го даде Куцка поради тоа што се бори за опстанок, а тој им е еден од најдобрите...
Овие од Бреша го притискаат Милан да побрза за Соломон, зошто имало и други заинтересирани, па ништо чудно тој да се земе.

Не знам..Лесно може да се случи и давањето на Урби да биде ослободениот простор кој уствари требаше да го направи Робињо, а сеа Робињо да остане, затоа што Урби и играше во таа тројка од нападот оваа сезона.
Нека прават што знаат и не знаат, само не сакам Нијанг да трпи поради тоа што Робињо би морал да остане.

Прв болд: Во целосна сопственост е на Сампдорија.
Втор болд: Алегри пред некој ден изјавил као демек Нианг ќе игра се почесто затоа што Робињо немало да биде дел од тимот од лето па натака(а може уште и зимава). Барем така читнав нешто.

Не бе целосно си е Поли играч на Самп.

А за напаѓачите,можно е урби да е жртвено јагне,само незнам дали е логично да се ослабнат во делот од теренот кај што се убедливо најслаби,и со квалитет и со избор на играчи до крај на година.
Плус,Шарави,Пацини,Балотели,Нианг,Кркиќ,Робињо 6 напаѓачи се премногу,се надевам дека болдираниот ќе си оди утре задутре,па може да се ослободи место за Кака(кој би играл MC).

Мада потајно се надевам и дека Анте ќе напушти а Сантон ќе го земат,ама знам дека тоа е научна фантастика. :icon_lol:

Ќе видиме,пријатно изненади г. денес и со носењето на бало и одењето на урби,да се надеваме дека до Четврток има уште некој 1 во ракавот.

П.С. Ич не би ми сметало Саломон да го земат и да го играат,уште сега,осеќам дека ќе искине.

Прв болд: Во целосна сопственост е на Сампдорија.
Втор болд: Алегри пред некој ден изјавил као демек Нианг ќе игра се почесто затоа што Робињо немало да биде дел од тимот од лето па натака(а може уште и зимава). Барем така читнав нешто.

On the 11th of August 2012, Poli signed for Juventus in a co-ownership agreement with Sampdoria where he will remain for the 2012/13 season

Читав некои информации за интересни играчи кои можат да бидат дел од новиот Милан, ова го најдов за Поли, па затоа мислам дека 50% од неговиот договор има Јувентус.

Иначе, со оглед на потребите кои моментално ги имаме, јас пре би го одбрал Педро Обијанг од Сампдорија. :)

On the 11th of August 2012, Poli signed for Juventus in a co-ownership agreement with Sampdoria where he will remain for the 2012/13 season

Читав некои информации за интересни играчи кои можат да бидат дел од новиот Милан, ова го најдов за Поли, па затоа мислам дека 50% од неговиот договор има Јувентус.

Иначе, со оглед на потребите кои моментално ги имаме, јас пре би го одбрал Педро Обијанг од Сампдорија. :)

Појма неам за ова,ја мислам дека е цел на Сампдорија ама ај...

Иначе Обијанг и според мене ќе е супер ама ќе видиме што ќе донесат...ептен ме заинтересира сега..

Ја напрајфте Самдорија мислиш Барцелона....
Што се однесува до мене за Урби мислам дека е тоа глупа постапка,уникален играч кој дојде од Ајакс и е еден од ретките што може да одигра со топка и да даде топка.
Измисле е за Фламини и Траоре. Е сега што Алегри не напрај уште голман од него тоа е друга работа. Еднаш не го стај лев бек или крило,цело време играше де десно крило де позади напагачи де втор напагач....Алегри е крив за него...

Кај играт точно албанецов? Не верувам воопшто за ова..
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 22:19 ---
Греф ми е шо Ибрахимович не му го дадовме на Сити, тие нас пола тим ни имет продаено, требаше фер да испадниме малце...

Кај играт точно албанецов? Не верувам воопшто за ова..
Средина лево или крило. После ова со Балотели се е можно затоа што не се знае Гвардиола на лето кои играчи ќе ги има во планот.

Може да игра и позади напаѓачите добро ќе ни дојде во 4-2-3-1

Raiola: "Robinho will stay at Milan. Urby will be on loan at Fulham for the rest of the season and then he will return to Milan."

Сапонара ко копиљ XDDDDDDDDDDD

BBzEZkrCAAAqMys.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom