Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
The meeting between Raiola, Rigo and City is now over. City want €23m for Balotelli. Milan's offer is €20m. Next meeting is tomorrow.

Штом се дудлаат вака......тешко. (n)

Дај не заебавај.. Ако овие информации се точни со цифриве, ова е завршена работа.. Дури и приближни да се, јасно е дека ќе се договорат.. ;)

Дај не заебавај.. Ако овие информации се точни со цифриве, ова е завршена работа.. Дури и приближни да се, јасно е дека ќе се договорат.. ;)
Дај Боже,ама нервира што за секој трансфер чекаат последен момент.....

Ќе немаат време Кака да го земат. :icon_lol:

Дај Боже,ама нервира што за секој трансфер чекаат последен момент.....

Ќе немаат време Кака да го земат. :icon_lol:

Сити бараа 35 милиони..Само во последен момент можеш да бидеш во ситуација дури да преговараш со таква екипа, не за 35 колку што барале туку за 20, а тоа е скоро дупло помалку.
Знае што прави Галијани и сигурно нема да дозволи да пропадне трансферот ако проблемот се само тие 3-4 милиони кои ја праат разликата во ситуацијава.

Сити бараа 35 милиони..Само во последен момент можеш бидеш во ситуација дури да преговараш со таква екипа, не за 35 колку што барале туку за 20, а тоа е скоро дупло помалку.
Знае што прави Галијани и сигурно нема да дозволи да пропадне трансферот ако проблемот се само тие 3-4 милиони кои ја праат разликата во ситуацијава.
Еве што се збори
We have to admit that the one who started with Balotelli-Kaka rumors was Ruiu.. Now he says that Milan will make 2 official signings on Wed

Ќе дојде не се секирајте, ако не сеа на лето сигурно :D

SSN England: Juventus look to have joined the race for Balotelli :icon_lol:

Gjubrentus did contact City and Balotelli a while back to find out if it was possibile to sign the player on loan, but they're not interested now.:icon_lol:

za Baloteli od mene imaat poddrska posto i jas sum za mlad i italijanski Milan, samo neka ne ja tupat olku rabotava i neka ubrzaat so transferot

Договорите со Кака пропаднале, ќе идел у Интер, а Балотели го избрал Јувентус...

После ова Робињо, Мексес и Боатенг, накурчени побарале да бидат продадени, Боатенг ќе идел у Галатасарај, а Робињо во амбициозниот Ешкишехиспор...Се шпекулира дека двајцата ќе се преобратат во Муслимани и ќе го прифатат Исламскиот начин на живот и вера, ќе им се придружел и Снајдер...

Мексес ќе се се пензионира и ќе отвори фризерски салон у Монте Карло....

После ваквиот развој на настаните, Галијани не остана затекнат и брзо реагираше, така нови играчи на Милан се Макси Лопез, Лоди, Меџорини, Биондини, Давид Пизаро, МекДоналд Марига и Амаури...

Свите на позајмица...

Ел Шарави му се јавил на Алекс Фергусон...

За А1 телевизија во врска со трансфер пазарот од Милано, Сијка Пиштолова !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom