Zombie
...resistance is futile...
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 388
- Поени од реакции
- 46
Mене ме адна на мсн?Ако ова е за мене....Ок де...А за што муабет?...Или „онака“ муабет?Те аднав на мсн ке напраиме муабет.:helou:
Mене ме адна на мсн?Ако ова е за мене....Ок де...А за што муабет?...Или „онака“ муабет?Те аднав на мсн ке напраиме муабет.:helou:
Хепа не ме бива баш за другото... Ај обратно да ја затераме. Кажи ми (или било кој) најадекватна конфигурација за 400евра (нова).Малце детали имаш наведено. Матични имаш од 2000 па до 20000.
Прави разлика кај процесорот. прочитај во оваа тема да видиш што е што. Значи дефинитивно не ти советувам да земеш П4. Строго Кор2Дуо. Е сега наведи повеќе детали па ќе ти кажеме цена. Значи што друго ти треба? Претпоставувам куќиште и напојување. режач ти треба? маус тастатури и други додатоци, монитор....
А за графичкава мислам дека доста го отупевме на форумов за тоа колку е срање, шкарт, говно, и се друго најлошо.
Ај ти се молам малку подетално , и тоа 4200 х2 што е АВИОН ? сакаш да кажеш Х2 Дуал Кор 2.1 4200+ ај поззз.AMD 4200x2
Кулерче
Asus M2N
2GB RAM
8600GT
250GB HDD
Режач
Куќиште и напајање
Може за 400 еврејки?
Преку сила 100 евра.глеам ве има мн па да се обратам колку би идело слдново писи:
амд атлон 2200+, 768 рам,80гб хдд,џифорс 5600 ултра на 128мб, двд режач и тоа... да ми кажете колку може да се шитне и ако има некој заинтересиран пп...шознам..
не е бе толку лоша 8500гт јас имам со 512 рам и добра е ги тера игрите е сега не на макс графиката ама ги тера јас задоволен сум а згора на се и ефтина еДечки, и на мене и на Јане, доле кај профилот ни стои МСН адреса. Бујрум не се срамете, ако треба објаснување, совети или завршување работа. На форум истото ке тече многу побавно.
И ако уште некој од вас купи 8500GT ке ургирам кај админите да добие пермабан:pos2::pos2::pos2:
Овој го глеав у САД, беше некои 1150 долари у радиошек пред некои 3-4 месеци или поише .......LAPTOP
HP PAVILION DV6700T series
Processor: Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T9300 (2.50 GHz, 6 MB L2 Cache, 800MHz FSB)
Display: 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
Memory: 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm)
Graphics Card: 256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors
Personalization: HP Imprint Finish (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone
Networking: Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth(TM)
Hard Drive: 250GB 5400RPM SATA Hard Drive
Primary CD/DVD Drive: LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support
Primary Battery: High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery
Sto mislite za kolku mozam da go sitnam??
hihi brat da ne si greska??? aj daj mi link bas da vidam ) :pos2:oBi_VaN напиша:Овој го глеав у САД, беше некои 1150 долари у радиошек пред некои 3-4 месеци или поише .......