- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
Одлична база за почеток имаш. Инаку Animal Pump ти е многу повеќе од креатин во него имаш и стимулатори за лачење на тестостерон, па вазодилататори на крвни садови, стимулатори на ЦНС, кофеин, витамини повеќе би рекол дека е pre-workout. Мое мислење ти е дека подобро барем 2 месеца вежбај без ништо освен протеин витамини такви работи за да ги навикнеш теговите па пота земи Animal Pump или нешто слично не за друго туку да можеш максимално да ги искористиш перформансите што ќе ти ги даде суплементот. Не зборам само за да ги научиш вежбите туку и телото да ја створи таа врска мозок-мускул со што поефикасно ќе ги активираш мускулите.Досега си вежбав по дома, но бидејќи спрема мене не можев да го постигнам тоа што го сакам во домашни услови се зачленив со другар во теретана за да видам како е, да се навикнам на вежбите,но бидејќи треба време да го направам телото како што сакам, а и за уште некој месец ни се ближат доста работи, сакаме да пробамe некој суплемент.Се одлучивме за Animal Pump, ке земам со другарчето едно паковање, по 15 паковчина за двајцата.Е сега некои ми велат дека за почетници не е тој креатин, а некои викаат нема врска, баш подобро ќе ти биди.Во врска со пиењето на вода запознаен сум, ќе внимавам на исхраната и сетоа тоа, но ме интересира кој се негативните последици од ова… како што кажав некои кажуваат едно, некои друго, главата ми е наполнета од многу луѓе, едните велат земи го, другите не земај го, ќе имаш проблеми со спиењето, бубрезите, срцето и уште што ти знам таму... Инаку имам 18 години, висок 1,80+-, 75-80 кила.Во врска со вежбањето имам и пријател со неколку годишно искуство кој ќе ми помогне во врска со вежбите и се друго.Еве и слики каков сум сега, па доколку можете одговорете ми на прашањата, ви благодарам многу.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 00:26 ---
Може, ако премногу бргу си качил мускулна маса или си се здебелил.moze li da se pojavat strii od golem napor ? ?