Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не бива човек од овој, се кладам дека пак ќе бара трејд во Нетси, демек таму се ќе иде како подмачкано. Кога ќе дојде таму или било каде, пак истото ќе го врти...

Не е дека е повреден, не е дека не му иде, не е дека тимот не му одговара... момакот едноставно не се труди.

Не ги гледав првите 2/4 ама гледам водат 10 на полувреме :) се надевам нема да сум јас малерот па и вечерва да не тепаат оти редно е веќе :D

Не ги гледав првите 2/4 ама гледам водат 10 на полувреме :) се надевам нема да сум јас малерот па и вечерва да не тепаат оти редно е веќе :D
Не дека јута е некој репер за тоа колку смо подобрени,али има позитивни знаци,колку толку почнаа да играат тимски.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 06:28 ---
Рутински:D,конечно да изгледам една утакмица,и да уживам,е ова е тоа што треба да го играат.Само се надевам дека овја пут ќе влеземо у серија,а не како до сега,у недела не чека вистински тест,против оклахома.

Аууу каква игра вечерва да ти е мерак да ги гледаш!! Одамна ги неам вака гледано, во вакво прекрасно светло :)) Коментаторот на СпортсНет: "Ова што го играат Лејкерси вечерва требаше да го гледаме уште од почетокот на сезоната" :pos:

Ne zaboravajte, Kobi so 14 asistencii, skok mu falese za tripl dabl, se menja igrava samo za da go uhodaat Dvajt, i Kobi toa go kaza vo edno od negovite posledni intervjua, iako nestata u timov bar do ovoj mec ne stimaa, relacija Kobi - Hauard, odnosno Hauard i site ostali.
Kako sto razbrav on i izjavil deka ne e za trampa, ne ni ima potreba od toa, mu istekuva dogovorot na kraj od sezona, neznam kolku e tocno ova, drugar mi go spomna a deckoto prati redovno nba novosti, ali kako i da e, nestata do kraj na sezona mora da se konsolidiraat, seuste veruvam vo plejof iako timov e uber beden na teren, a u plejof cuda se slucuvaat, NBA e vo prasanje. Kako i da e, Dvajt mora da ostane, odnosno, da produzi dogovor, trampa u sekoj slucaj nema da se desi.

Момци не планирајте плејоф, една ластовичка не ја прави пролетта. Би сакал да грешам.

Трампа на Хауард нема да има, барем не додека не подпише нов договор. Купчак знае колку малку може да добие за пола сезона рентање на повреден Хауард.

Што сакате кажувајте следните 2 утакмици ги земаат секако а ова е играта која треба нон стоп да ја играат како што реков малку Коби да одстапи од шутирање а да се фокусира на подавање одма има разлика јас имам верба во Плејоф само треба Греми Роуд Трип да земат добри утакмици на гости ;)

Што сакате кажувајте следните 2 утакмици ги земаат секако а ова е играта која треба нон стоп да ја играат како што реков малку Коби да одстапи од шутирање а да се фокусира на подавање одма има разлика јас имам верба во Плејоф само треба Греми Роуд Трип да земат добри утакмици на гости ;)
Хмммм, утре против Оклахома играме на домашен терен. Ако и утре победиме дефинитивно има надежи. Мене ноќеска ми се допаѓаше како тоа Лејкерс ги искористија своите предности против Јута. Конечно Коби не силуваше, му играше нонстоп со грб на Ренди Фој знаејќи дека има голема предност бидејќи Фој е физички инфериорен во однос на него и така креираше доволно простор и за останатите. Сепак да не се залетуваме после една победа, утре против ОКС ќе биде пеколно тешко, ако ги добиеме тогаш тимов ќе добие ветар во грб и може да стартува една победничка серија која би не искачила на местата кои водат во плеј оф.

Овој гледам фри агент е па нема да е лошо да го донесат како замена за Хауарт на центарската позиција многу добар беше додека играше за Портланд ама повредата на коленото му ја зафркна кариерата иначе денеска ќе беше најдобар центар у НБА гарант!

not+sure+if+serious+_a3c87850b858e3bdd7d16ee8dcf5c0ea.jpeg

После оваа игра што ја видов завчера мислам дека вечерва ќе ги добијат на Громовите :D

Добро бе мајакаму стара, 1000 линкови отворив, сите се со маме 32 резолуција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom