NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сабајлево лудило беше, цел натпревар води Портланд, во последна четвртина ги стигаат Клиперс и имаат 9 разлика на 2 минути пред крај, и после следува награда зашто си останал до 7 сабајле со 10-0 серија и W :cool:

А Кајри дефинитивно и од тоа што сум го гледал е Олстар, на страна шутевите за победа, оваа година е комплетен и зрел играч.

А Кајри дефинитивно и од тоа што сум го гледал е Олстар, на страна шутевите за победа, оваа година е комплетен и зрел играч.

Ирвинг е мајстор сезонава. Изглацан му е шутот, а за влезовите да не почнувам. Многу ме потсеќа на Роуз од најдобрите денови.

Штета за Портланд што немаат некоја добра замена,се гледа дека со срце играат сите на терен,тимски играат ама тешко оди без клупа,ама пак мислам дека може да дојдат до 8 позиција ,реално тешко ама страшно играат .

Аууу вечер ќе има два фантастични натпревари: Бостон-Мајами и ЛА Лејкерс-Оклахома....маратон, ако на тоа се надодаде и Црвена Звезда-МЗТ....вечер за уживање и многу пуканки изедени

кога и да дават пренос на спорклуб обавезно во ист термин со барса се годи :гомце:

За Рондо сезоната е завршена. Не ми се верува што го снајде човеков. :(:(

За рондо сезоната е завршена:(,према тоа бостон ѓи изгуби и тие малку шансе,што ѓи имаше за да освои титула.

За рондо сезоната е завршена:(,према тоа бостон ѓи изгуби и тие малку шансе,што ѓи имаше за да освои титула.
Тешко и плеј оф да влезат,Филаделфија ќе почне да победува кај и да е ,вчера 20 тепаа со Њујорк.
Не е можно каков малер за Селтикси !

А не ми е јасно како испадна искината пета, сеа со Атланда дупол продужетак изигра и трипл-дабл имаше... Ич не изгледаше ко да е повреден:/

Џеф Грин какво забивање :vozbud:
За малце ќе го залепеше Бош !

Тврд натпревар.....ќе оди вака до сам крај...уште и другото дерби да биде вака мрсно и да се комплетира спортскиов ден како треба

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom