Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
PAOK 1.jpg
BUJRUM DA VIDIS NA KOLKU GI IGRAM TIKETITE I KAKO. DVA PATI E ISTIOT TIKET IZIGRAN BIDEJKI SE ISPISMANIV, MI SE VIDE MALA DOBIVKATA SAMO NA PRVIOT PA USTE EDEN IZIGRAV USTE 5 EVRA. I za drug pat da ne slusnam komentari od tipot na 1 evro ili na 100
PAOK.jpg

Ајде кој се закопа кај Челзи и Ајакс од сабајле да дигни два прста.:icon_mrgr:

Челси не ми се сигурни ич, no Hazard, No Luiz ... и без нив играа лошо... 1х има многу мрсен коефициент...

Ама затоа, Ајакс петарда...

Кој се клади во живо, нека пушто некое евро на
Panaitolikos 1,
Апла местенка за 2-1 ми се гледа...

Еве ви сингл за јак влог
Каљари-Палермо 1 и 3+ ( а може кој сака и 4+ да ја игра ми мириса на многу голови) над 3 коеф првиот тип, 1 и 4+ 4.5 (за 1и3+ сум прилично сигурен за 4+ не баш)

2jka e Palermo.

Еве ви сингл за јак влог
Каљари-Палермо 1 и 3+ ( а може кој сака и 4+ да ја игра ми мириса на многу голови) над 3 коеф првиот тип, 1 и 4+ 4.5 (за 1и3+ сум прилично сигурен за 4+ не баш)
Јас ја пуштив од 0-2 xD

Ница 1
Рајо 1
Интер 1
Малага 0-2
Нец 1

Не знам шо се буните за Ајакс Витесе слаба екипа да не се оваа сезона, него Челзи :facepalm: џабе вчера Мидлзборо дадоа у 95та, Евертон у 90та, Арсенал 85та....цццц

браво за витесе , патрин ван алхот

Зошто браво за Витесе кога и ти самиот ја типуваше на Ајакс? o_O
12:30 Витезе - Ајакс - 2&3+ (2.6)
Витезе победи кај Ајакс , сега тие ќе бараат како прво одмазда , како второ најдобриот напаѓач на Витезе е на Афрички куп. И трето формата на Витезе почна да опаѓа.

Витезе е страшна екипа годинава, уиграна, ја гледав цела утакмица и немаше врска со местење, имаше шанси на двете страни ама ете витезе излезе подобар :)

Зошто браво за Витесе кога и ти самиот ја типуваше на Ајакс? o_O

зарем е битно од како ќе паднеш на нив, им ја свртеа, да се пофалиш за рома што ја чачнавме? :) меѓу другото алхот е играч на челзи како и уште неколку младинци кои таму се градат за подоцна да дојдат во матичниот клуб. инаку витезе е единствен втор тим на челзи, сопственост на абрамович
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 16:00 ---
ајде следно што е јас уште наполи и бриж чекам по едно голче така добар плус да бидам. следно верувам во Нумансија, хуеска како што и прочитав се навистина неколку класи полоша екипа од било која во шпанија 2 моментално, нумансија башка две кола нема победа, коефициентот се качува за кец, така да реално би требало да не киксне? што мислите ?

tbvd3.png

ArCP.png

OPTK.png

Ги чекам уште Галатасарај 3+ и Наационал 2 и да се извадам од гомненициве. :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom