Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
17:00 Xerez-Almeria 2 2.50

INFO:
Xerez danas ima dosta izostanaka tako će danas na golu morati stajati drugi golman jer je Chema(13/1 prvi golman) ozlijeđen.
Nije to sve danas će igrati bez još ovih igrača: Inigo Velez(7/1),Alvaro Rey(16/3),Rueda(13/1),Keita(13/0).
Almeria dolazi ovdje po bodove to je jasno imat će težak posao ali je po meni moguće da dobije.

21:15 Estoril-Olhanese 1 2.00

INFO:
Olhanense bez niza ključnih prvotimaca stiže u Estoril.
Gosti u Estoril stižu znatno oslabljeni. Za reprezentaciju Kapverdskih otoka igraju važni veznjaci Babanco i David Silva, te napadač Djaniny. Osim njih će zbog ozljeda susret propustiti standardni veznjak Fernando Alexandre, i iskusni veznjak Nuno Piloto, te napadači Ivanildo, Abdi i Yontcha. Radi se o vrlo važnim ofenzivcima Olhanensea, a Abdi je s četiri gola i prvi strijelac ekipe.

Вечер Чикаго Булс победува
рано сабалје Џокович + 41.5
а фудбалите од порано станете да ги фанете:
12:30 Витезе - Ајакс - 2&3+ (2.6)
Витезе победи кај Ајакс , сега тие ќе бараат како прво одмазда , како второ најдобриот напаѓач на Витезе е на Афрички куп. И трето формата на Витезе почна да опаѓа.
14:30 Утрехт - Вилем 2 - 1&3+ (1.8)
Нема што да бара Вилем тука , за чист кец е сигурно , но за 3+ не гледам зошто да не нема, можете да се обидете 1&2-3 ама голем ризик.
14:30 Бриж - Гент - 1 (1.8)
Бриж доволно се појача за да извади реално победа против ослабениот Гент. Е сега малку е чудно која утакмица ќе киксне од овие од порано, максимум да киксне Бриж е да нема голови, но тоа е и далеку поневеројатно.
14:00 Сент Етијен - Бастиа - 1&3+ (2.35)
Нема тука што друго освен да си го сменат јаките типстери на 1-1 ваљда иста квота мислам.
12:30 Болоња - Рома - ГГ4+ (2.50)
Храбро, и двата тима се офанзивни оваа ми мириса на многу голови, едино ме плаши терминот.
.....и за крај
15:00 Парма - Наполи Т22+ (2.4)
И тоа како ќе ги искористи Наполи киксовите на јуве и лацио а исто така и нивните киксови од предходните натпревари. сепак добра квота и на 2 гола да дадат, можете да се обидете и тим2 дава прво полувреме гол.

Инаку меѓу другото , здраво на сите, ќе се читаме почесто , јас бев активен и порано но не си го знаев пасворд на стариот јусер. Ве следам прилично секогаш , сакам да ви помогнам добивам повремено многу со мала уплата. среќно
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 00:19 ---
инаку не ја рекламирам страната но е најдобра www.maradona1x2.com дечките од форум сега се на портал, во типстер статс ги отварате посебно јусерите за да видите што типуваат и пак на секој натпревар посебно за да видите инфо за натпреварот.

ме следеше некој , рома ГГ4+ 27мин.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Single 3 za 3
Biel-Lugano (hokej svajcarija) 2
Single 2 (Corrintians ima mnogu igraci koi ke otsustvuvaat na ovoj natprevar
Mirrasol-Corrintians 1x

Коринтијанс не е со Б тим туку со Ц тим никој не играат од појаките и од засилувањата..

Cagliari - Palermo GG3+
Barcelona B - Real Madrid B GG4+ на помал влог и 7+ сингл

Galatasaray 1
Barcelona (-1.5) 1
Armani Milano 1

додаток за денеска..
Емелец - Макара (еквадор) - 1
Динамо Москва - Днипро - 3+
ПСЖ - Лил - 1&3+
Удинезе - Сиена - 1
Билбао - Атлетико - 2&3+
Барса Б - Реал Б - 1&4+
Нуманција - Хуеска - 1

и сингл:
Црвена Ѕвезда - МЗТ Скопје Аеродром - 2хен. +12.5 за похрабрите се знае 2 5.00 , паѓа ѕвезда се знае

ако влези ова ливче очекувај катанци на кладилниците во понеделник..па овие утакмици се меѓу најиграните утре па сигурен сум дека ќе има барем две нагазни мини како денес Лацио и Јувентус
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 00:34 ---
Ајде коцкати кажете вие од ваша перспектива која е подобра утакмица за сингл

Шпанија-Данска-1 2.20

или пак

Бостон-Мајами 1 2.40

што мислите која вреди повеќе да се изигра ???.
Ако ги играш ти вака јас 2ки ќе ги пуштам двете :)

Single 3 za 3
Biel-Lugano (hokej svajcarija) 1
Single 2 (Corrintians ima mnogu igraci koi ke otsustvuvaat na ovoj natprevar
Mirrasol-Corrintians 1x

Ако е веќе 3за3 Биел тогаш е 2ка грешка ти е :)
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 14:29 ---
Bilbao - 1
Merida - 2

@ 12

Ако е веќе 3за3 Биел тогаш е 2ка грешка ти е :)
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 14:29 ---
Bilbao - 1
Merida - 2

@ 12
Фала на исправката. Едно мислам друго сум пишал. Да на Лугано е ред да тепа сега.

Што си деси со Ајакс бе, седнав да ручам, и гледам 3-2? ц ц ц

Се деси комплетно исклучување на фудбалерите на Ајакс после вториот гол.
Витезе можеше и 6-2 да победи со шансите што ги имаше.

Изгледаше ко да е класична мештаљка. Како само лесно им дадоа 3 гола.

Еве ви сингл за јак влог
Каљари-Палермо 1 и 3+ ( а може кој сака и 4+ да ја игра ми мириса на многу голови) над 3 коеф првиот тип, 1 и 4+ 4.5 (за 1и3+ сум прилично сигурен за 4+ не баш)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom