Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 57032Прегледај го приврзокот 57033ne e mozno ova 93 minuta evian dava gol i mu go ponistija. na 5 evra mi bese istoto livce igrano samo go gresiv prvo 4 i posle uste 1 ccccc mu ponistija cist gol AIR DA NE VIDI TO SUDIJATA

Дали мислиш дека не интересираат твоите недобитни тикети од по едно евро тука у темава?

Дај ебате имаш на секоја страна постирано ливчиња од што си фатил у живо. Разбирам да фатиш нешто јако и да се пофалиш, ок е, ама све што си изиграл откако си го изиграл стварно не ме интересира (а верувам и многу други)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:26 ---
Најбитната работа е да не се полакомиш за пари....3 утакмици максимум на ливче...

џабе е, све е среќа. И ја така играм еден период, бркам од 1.5 до 2.5 коеф 2-3 утакмици споени ама 3 пати паѓам на 2+ цела :(

Се држам уште, 200 евра напраив со 20 почнати ама сакам до 500 да стигнам :)

Него дај сите да постираме по еден најсигурен тип што му е во денот (нека биде и 1.2 коеф ако треба) и да си пратиме кој колку погодил (стајте у потпис или нешто слично).
Да видиме кој погодува да го пратиме пошто со типовине 2/1, 2/х и остали не се праат пари.

Остај темата , групата шо се распадна ми е криво :) а многу фунцкионална беше , еден период :) поточно лани воа време :)
И тоа како беше функционална кој не бил во неа незнае :)

За утре нешто
Ст.Етиен 3+
Галатасарај Т12+
Сампдорија Т12+

Мене уплатите ми се базираат врз еден тим, Манчестер Јунајтед...
Ке го врзам со уште еден или 2 натпревара, некогаш само сингл кога игра на гости со посилен тим, некогаш врзан со двознак...

Феенорд ми е зицер за утре со двознак, во последните 10 натпревари немаат пораз дома, Твенте имаат само 2 победи во гости, иако се лидери...
1х @ 1.27 Sportlife....

Bayern T2 2+ @ 1.45, Баерн има во просек 2 и повеќе гола на секој натпревар, во одлична голгетерска форма, мислам дека ке се воигруваат за ЛШ, така да можно и домашниот тим да им збрца голче, па типувам дека ке дадат два гола, со што ке си го одржат одличниот просек од 2 дадени гола на страна...

Barcelona 1, од разбирливи причини, не верувам дека ке си играат со оган, ја кикснаа прошлата со Малага, изгубија од Сосиедад пред тоа....

Вкупен коеф е 2, за дуплирање на парички, мислам дека се солидни типови...

Дајте за утре нешто посигурно за 500-че. Јас размислувам да ризикувам со Шпанците (?)

3.1
3.0
3.1
3.4
3.45
3.15

3/6 систем со 400 денари колку идат минимална и максимална?

И јас го почнав системот со 1.55 ама еве на втората уплата падав.
Треба малце среќа ја имав Валенсија цела 2+ и баскет една 2.5 хендикеп,они со 2 победија а имаа 10 поени предност на 5 до крај.
За утре се мислам да ги играм Галатасарај-Бешикташ 2+ цела и Барселона Б со Реал Мадрид Б 3+.
Коеф околу 1.85.

Челси 2 @ 1.30
Челси изгуби се што можеше да се изгуби сезонава уште ЕПЛ им остана но шансите за трофеј се еднакви на тоа утре крај на светот да е. Не им останува за што да играат веќе, мора да се бара некој спас во ФА купот (ма да, не би сугерирал да се игра во подоцнежните фази). Пошто Брентфорд се сметаат за аутсајдери на овој меч, мислам дека Ба ќе стартува како напаѓач на Челси, т.е. за разлика од играта со Торес ќе падне по некој гол барем. Непредвидливи се да се играат на голови, така да доволно е само 2јка.

ПСЖ 1 @ 1.55
Мислам дека нема шанси да си дозволат барем во овој период Лион да ги помине, со оглед на тоа што Лион тепаше вчера.

Со Барса незнам зошто ризикувате... Истиов муабет го правевме и вчера за Јуве и испадна точен :)

Добро е, давајте за утре некој тип..
Еве од мене..

Барселона - 1&3+ или Т12+
Реал М - 1&3+
ПСЖ - 1Х
Баерн - 2&3+
Удинезе - 1

Челси 2 @ 1.30
Челси изгуби се што можеше да се изгуби сезонава уште ЕПЛ им остана но шансите за трофеј се еднакви на тоа утре крај на светот да е. Не им останува за што да играат веќе, мора да се бара некој спас во ФА купот (ма да, не би сугерирал да се игра во подоцнежните фази). Пошто Брентфорд се сметаат за аутсајдери на овој меч, мислам дека Ба ќе стартува како напаѓач на Челси, т.е. за разлика од играта со Торес ќе падне по некој гол барем. Непредвидливи се да се играат на голови, така да доволно е само 2јка.

Јас се те разбирам, но само да те потсетам дека следното коло Челзи игра кај Манчестер Јунајтед на олд трафорд (фан сум , но апсолутно невозможно е да победат). Значи плавите повеќе шанси имаат да освојат Евро Куп одколку Фа :)

ПСЖ 1 @ 1.55
Мислам дека нема шанси да си дозволат барем во овој период Лион да ги помине, со оглед на тоа што Лион тепаше вчера.
Кај ПСЖ ги нема Алекс и Силва, ја ке ја играм г.г.3+ :)
Друго што планирам
Наполи и Тотенхем г.г.3+ на едно и на друго Баерн т22+ и Галата г.г.3+

Вечер Чикаго Булс победува
рано сабалје Џокович + 41.5
а фудбалите од порано станете да ги фанете:
12:30 Витезе - Ајакс - 2&3+ (2.6)
Витезе победи кај Ајакс , сега тие ќе бараат како прво одмазда , како второ најдобриот напаѓач на Витезе е на Афрички куп. И трето формата на Витезе почна да опаѓа.
14:30 Утрехт - Вилем 2 - 1&3+ (1.8)
Нема што да бара Вилем тука , за чист кец е сигурно , но за 3+ не гледам зошто да не нема, можете да се обидете 1&2-3 ама голем ризик.
14:30 Бриж - Гент - 1 (1.8)
Бриж доволно се појача за да извади реално победа против ослабениот Гент. Е сега малку е чудно која утакмица ќе киксне од овие од порано, максимум да киксне Бриж е да нема голови, но тоа е и далеку поневеројатно.
14:00 Сент Етијен - Бастиа - 1&3+ (2.35)
Нема тука што друго освен да си го сменат јаките типстери на 1-1 ваљда иста квота мислам.
12:30 Болоња - Рома - ГГ4+ (2.50)
Храбро, и двата тима се офанзивни оваа ми мириса на многу голови, едино ме плаши терминот.
.....и за крај
15:00 Парма - Наполи Т22+ (2.4)
И тоа како ќе ги искористи Наполи киксовите на јуве и лацио а исто така и нивните киксови од предходните натпревари. сепак добра квота и на 2 гола да дадат, можете да се обидете и тим2 дава прво полувреме гол.

Eдитирано од модератор: Рекламации не се дозволени.

Долго време не сум стаил тип на темава еве ви за утре добитни утакмици со околу 9 коеф: :D

Челзи @ 1.30
Ливерпул @ 1.25
Реал @ 1.20
ПСЖ @ 1.55
Галатасарај @ 1.85
Интер @ 1.55

Реал, ПСЖ и Галата може и со 3+ да се сврзи кој сака поголеми коефициенти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom