Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.243
- Поени од реакции
- 14.589
Прегледај го приврзокот 57032Прегледај го приврзокот 57033ne e mozno ova 93 minuta evian dava gol i mu go ponistija. na 5 evra mi bese istoto livce igrano samo go gresiv prvo 4 i posle uste 1 ccccc mu ponistija cist gol AIR DA NE VIDI TO SUDIJATA
Дали мислиш дека не интересираат твоите недобитни тикети од по едно евро тука у темава?
Дај ебате имаш на секоја страна постирано ливчиња од што си фатил у живо. Разбирам да фатиш нешто јако и да се пофалиш, ок е, ама све што си изиграл откако си го изиграл стварно не ме интересира (а верувам и многу други)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:26 ---
Најбитната работа е да не се полакомиш за пари....3 утакмици максимум на ливче...
џабе е, све е среќа. И ја така играм еден период, бркам од 1.5 до 2.5 коеф 2-3 утакмици споени ама 3 пати паѓам на 2+ цела

Се држам уште, 200 евра напраив со 20 почнати ама сакам до 500 да стигнам

Него дај сите да постираме по еден најсигурен тип што му е во денот (нека биде и 1.2 коеф ако треба) и да си пратиме кој колку погодил (стајте у потпис или нешто слично).
Да видиме кој погодува да го пратиме пошто со типовине 2/1, 2/х и остали не се праат пари.