- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Местена!
Сега "плачат" за пеналите, a после ќе се радуваат на х-х
Сега "плачат" за пеналите, a после ќе се радуваат на х-х
ej neznam zasto ali na krajov Gakerini koa se uleta demek ke dribla, kako mu ja zemaa lagano, likeaboss, se iskinav od smeenje.
Inace Juve ograbeni denes, iako prvenstveno vinata kaj niv treba da si ja baraat, 20min igrac poveke imaa radi povredata na Floro Flores, ne trebase da si dozvolat protiv bedurijava od tim Genoa na kraj sudii da gi ebat, toa i na interashive im go vikav koa igraa so Kaljari doma, koga sudijata gi ebese, abe Kaljari se u prasanje, napuni gi i ti cue koj i kako sudel. Taka i kaj Juve denes, iako, pak ke kazam, gi sotre sudijava.
Umorot si go napravi svoeto, da ne igraa vo tek na nedela vo istive uslovi ko i denes ke gi napunea, so igrac manje nemase sansa ovie da im pariraat ama se vide i bocno kakvi bea Juve, bezdusni, edvaj krosevi pravea a toa e nivnoto najsilno oruzje, igrata bocno, po stranite, koga ja sirat igrata i stvaraat igrac poveke.Имаа посед на топка и кој к*р? Еден не се најде да шутне надвор од 16, освен детено што дебитираше, Белтраме. Со топка ли у гол сакаа да влезат? Погба кутриот, ваљда има притисок нанесен самиот со тоа што демек сите очекуваат гол да даде ако шутне и овој не шутира. Ова е за играта, за пеналите спомнав погоре.
Pa na Inter sezonava u nekolku navrati im se desi, pa nikomu nisto, poveketo ne se ni zamaravme so toa zasto toa bea mecevi kade Inter ne trebase da zavisi od toa kako sudel sudijata i rutinski istite da gi dobie, osven duelot so Lazio.kuti ova ne mu se desi na inter ili milan sega na temava ke bese znaeme kako
Може да добие неписмениот судија,за друго незнамГуарин за *лош збор* доби суспензија хахах ...Касано такоџе .... баш ме интересира дал ќе добие некој суспензија од овие местачиве ...
И според твоево ако не добие ниту еден играч суспензија значи дека уште Јувентус го фаворизирираат и Серија Ц,Калчополи и остала багра муабети ќе важат?Гуарин за *лош збор* доби суспензија хахах ...Касано такоџе .... баш ме интересира дал ќе добие некој суспензија од овие местачиве ...
не бе...ако не суспендираат ќе плачеме на темава ко шо плачете сеа вие за пеналиИ според твоево ако не добие ниту еден играч суспензија значи дека уште Јувентус го фаворизирираат и Серија Ц,Калчополи и остала багра муабети ќе важат?
И според твоево ако не добие ниту еден играч суспензија значи дека уште Јувентус го фаворизирираат и Серија Ц,Калчополи и остала багра муабети ќе важат?