Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дека не беа на ниво не беа ама дека имаше два пенала пречисти имаше и веќе ми е преку к*р од ова срање на нерешени со екипи што се со една нога во Серија Б...

Paolo%20De%20Ceglie_633807586366103750.jpg

Да им го наденам на жените на судиите пичка ли им мајчина нивна

Парма, Сампдорија, Џенова ... кој е следен? Киево?
П.С Линискиот судија ... :гомце::гомце:

Абе кој кур 5 судии има ниеден не виде дека со рака ја удри овој од Џенова!!!:mad::mad::mad:

Јас би ве замолил да не се буните за судијата. Нешто со Јуве не е во ред оваа година. Во сите натпревари бевме во водство, а само еден победивме. Кога ќе заводеше Јуве порано тоа беше закон, нешто што очигледно не оди во оваа 2013. Конте треба посериозно да си ја фати работата, а не да се кара со судиите. Веднаш мора да се види одговор во следниот првенствен натпревар. И тоа позитивен одговор.

Судијата курот пичката АБЕ САМИ СМЕ КРИВИ ШТО ТАКА се заебаваме па не можеме да им дадеме 3 гола и крај на приказна, ама НАШИВЕ ИГРАЧИ си играт курот БЕЗ МОТИВАЦИЈА еве ти сега курот лапнете го да ви ебам дрвата НЕКОИ ИГРАЧИ ОДМА ДА СЕ ФРЛАТ ВО КАНТА...:facepalm:

555253_410917225662743_22383049_nдфсгдфг.png Мене не ми е јасна и друга работа .Кога е евидентно дека влечкото Вучинич не сака ни да трче незнам зошто му се дава толку голема минутажа иако знае дека има голема клупа .

Јас би ве замолил да не се буните за судијата. Нешто со Јуве не е во ред оваа година. Во сите натпревари бевме во водство, а само еден победивме. Кога ќе заводеше Јуве порано тоа беше закон, нешто што очигледно не оди во оваа 2013. Конте треба посериозно да си ја фати работата, а не да се кара со судиите. Веднаш мора да се види одговор во следниот првенствен натпревар. И тоа позитивен одговор.
И ова е точно, се осеќа опуштеност.

У две недели изигравме 5 натпревари,коњи се играчиве??Па уште и судии фали маме да ни ебаваат?Што ти е крив Конте

Слабата игра и судиските грешки го направија своето денеска. Но на последните 4 натпревари киксиравме против третокласните екипи на Џенова Сампдорија и Парма. Кривицата треба да се бара и кај играчите кој некако изгледаа немотивирано како да беа на тренинг. Другото коло гостуваме кај Киево и знаеме секогаш таму како сме поминувале, се надевам дека кончно ке се разбие монотонијата во играта и да се свати посериозно трката за скудетото. Наместо да направиме +15 досега, ние даваме шанса да ни се доближат на само 3-4 бода!!

Оние двене џуџиња нејќам да ги видам наредни 5 утакмици на терен.Не можеа ни да поминат човек,ни да нафрлат,хобити глупи :mad:.Два чисти пенала не досуди судијана,све женско во куќа да му ебам,Иначе линискиот судија го виде играњето со рака,али нејќеше педерчето да се буни,за да се смени одлуката.

Kaj e sega toj lepotanot sto vikase za prosla utakmica de cele go cuva amauri , amauri dava gol = de cele e kriv, znaci spored tebe sega barzalgi e kriv? posto on go cuvase borielo.... ahhh be dete e sega bese de cele kriv sto letna kako vrtimuska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom