Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за темава замина во неповрат(n).
На една страна има по 1 тип а по 10 поплаки,молитви, пцовки итн

од кога се кажува тоа но на човек се кажува џабе е нешто кога не се сваќа..има тема за поплаки и добивки тука нека бидат за типови и анализи а не се да се собира ваму па ако сака некој да види што типови се поставени за денеска ќе се убие од барање и пак ништо

Штета за темава замина во неповрат(n).
На една страна има по 1 тип а по 10 поплаки,молитви, пцовки итн

Од втора страна е вака темата, можеш да видиш и самиот, така да уште од креирањето на темата е замината во неповрат , едноставно терај само типови немора да ги читаш другите постови...

Ај уште некој тип од мене нешто за вечер нешто за утре рано
Djokovic-Federer 38,5 + 1.8
Nancy-Lorient 2+ 1.4
Montpelier-Sochaux 1 i 3+ 2.25 koef
Braga-Benfica GG3+ 1.95 , GGprvo 4 koef
Mechelen-Genk 3+ 1.85
Waregem-Lierse x2 2.25
Sao Paulo-Atl.Sorocaba x2 3.25 ili 2 12 koef

Тие шо играат LIVE Алжир 1Х 1,90 коеф
Од втора страна е вака темата, можеш да видиш и самиот, така да уште од креирањето на темата е замината во неповрат , едноставно терај само типови немора да ги читаш другите постови...
Квалитетот е многу опаднат и како шо кажа wARMAN69 барај барај ништо нема а 10 страни си прелистал

Guarrani-Ponte Preta 1-2 почната е кој играте во живо пробајте ја 1 полувреме. Така ми ја пиша сега еден другар некој во кладилница пред пола сат ја рокнал на 3000

Montpelier 1x Извини вака али колкав е коеф на ова 1.01 :pos:, јас ги имав пишано Montpelier 1 i Braga 2+, zaedno so Colchester-Walsal 1x i Croatia-Slovenia 1. To mi e eden od denesnite tiketi
Вау, колку е смешно! :cuc:
1,06 е коефициентот и не ми пречи воопшто. За Брага 2+ е 1,22 и тоа демек, е далеку подобро нели? Монтпеље мора да испадне 1, точно, но зошто побогу да ризикувам? Основно правило во спортска ти е да не се леташ, тоа барем сите овде мислам дека го знаеме. Ти ако милуваш да напишеш 10 утакмици на еден тикет со по 2+ коеф на секоја утакмица, уплаќај си, воопшто не ме интересира, твоја работа. Тикетов ми носи околу 1,500 добивка, т.е. посликовито да ти објаснам тоа се пари во износ од 3 дена рмбање по 8 саати со работава што ја работам (дури и претерав денес со уплатава, обично на помалку одам). Доста ми се мене, ти ако сакаш препиши си, ако не бркај работа.

Ја пуштив Бенфика г.г.3+ за 1000. Ако искочи утре со добивката (2200) ол ин на Тотенхем и Наполи г.г.3+ (y)

CASIO ти е дигитронот? :ROFLMAO:

Лацио бе, на 2 ливчина, на едното кец на другото Т1 2+ :facepalm:
Самсунг галакси мини :D тапа слика има во темница .
Кој кретени се овие од шалке .. а први ги пишав :icon_mrgr:

dr-who-jiggy.gif

Стоук-Шити имаат 5 одиграни натпревари по ред со точен резултат 1:1....

И пак си заврши од 0 до 2 гола... :)

Волфсбург 3+ @1.65 9/10, 4+ @2.70 6/10 ....

Се надевам некој си го препиша 3+...

Иначе, си го најдов начинот за да сум си добитен скоро секој ден, клучот е скромност, системчето 1.44 дава дивиденда...

imag0033h.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom