Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Burton-Barnet 1-0 od 4ta minuta,a ja cekam gg uste neze na livce za 4570 cccc

Знаев дека ќе има зафрканции денеска ете го Шалке прв навидум голем избор имаш ама тогаш највеќе се паѓа :) незнам само дали да се оди на поправно Елче - Херкулес X2 ; W2 инаку и Сарагоса - Еспањол ми мириса на соработка за 2ка.

1.JPG

2ка ?

2-2
0:1 1:3 е сега 90та+
Сега видов .. кај типот во коментари мајки шајки карање .. па да ти ебам дебилите кој ти дава наместен меч џабе или за 100 евра да го платиш .Се знае наместена утакмица ја знаат 5-10 луѓе и се продава по 50-60000 евра .

Сега видов .. кај типот во коментари мајки шајки карање .. па да ти ебам дебилите кој ти дава наместен меч џабе или за 100 евра да го платиш .Се знае наместена утакмица ја знаат 5-10 луѓе и се продава по 50-60000 евра .
То е :)
Мене пак ме падна Модена - 1 ја имав со 500 заедно со Фалкирк и Јуве .
Тркала неписмени.

Знаев дека ќе има зафрканции денеска ете го Шалке прв навидум голем избор имаш ама тогаш највеќе се паѓа :) незнам само дали да се оди на поправно Елче - Херкулес X2 ; W2 инаку и Сарагоса - Еспањол ми мириса на соработка за 2ка.

Прегледај го приврзокот 57010

2ка ?
Еспањол и мене ми мириса на 2ка.
Касно видов инаку само што прочитав за овие две едната гледам веќе е 0-1
LDU Quito
0 - 0
Universidad Catolica веќе е 0-1, домаќините со резервен тим се
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 18:14 ---
Sao Paulo
-
Atl. Sorocaba исто и на оваа пишува дека ќе играле со втор тим вечерва

Ја пуштив и ја за 100тче колку да не ми е криво ако испадне, гледам 1,100 добивка носеше, ама ништо.

Иначе фатив брег слоновача 1 прееска, уште Монтпеље 1Х и Брага 2+ (ова од тука некој ја препишав). Големи пари се у питање ако не излезат ќе го пукам.

Кој пичке матерна денов малер! :mad:

Шта че буде, нека буде!

Juventus - Genova X-1
Braga - Benfica 3+
Den H-Roda GG

-----------------------

Evian - Ajjacio 1
Herac-PSV 2
Elche- Hercules X2
La COrunha-Valenica 2

Ја пуштив и ја за 100тче колку да не ми е криво ако испадне, гледам 1,100 добивка носеше, ама ништо.

Иначе фатив брег слоновача 1 прееска, уште Монтпеље 1Х и Брага 2+ (ова од тука некој ја препишав). Големи пари се у питање ако не излезат ќе го пукам.
Montpelier 1x Извини вака али колкав е коеф на ова 1.01 :pos:, јас ги имав пишано Montpelier 1 i Braga 2+, zaedno so Colchester-Walsal 1x i Croatia-Slovenia 1. To mi e eden od denesnite tiketi

tik.jpg
Eve so cekam da me vadi za denes. Ostajv za utre uste nekoja para drugoto na ova go lupnav.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom