Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2-2Како помина дојавата таја 2-x што беше ?
Сега видов .. кај типот во коментари мајки шајки карање .. па да ти ебам дебилите кој ти дава наместен меч џабе или за 100 евра да го платиш .Се знае наместена утакмица ја знаат 5-10 луѓе и се продава по 50-60000 евра .2-2
0:1 1:3 е сега 90та+
То еСега видов .. кај типот во коментари мајки шајки карање .. па да ти ебам дебилите кој ти дава наместен меч џабе или за 100 евра да го платиш .Се знае наместена утакмица ја знаат 5-10 луѓе и се продава по 50-60000 евра .
Еспањол и мене ми мириса на 2ка.Знаев дека ќе има зафрканции денеска ете го Шалке прв навидум голем избор имаш ама тогаш највеќе се паѓанезнам само дали да се оди на поправно Елче - Херкулес X2 ; W2 инаку и Сарагоса - Еспањол ми мириса на соработка за 2ка.
Прегледај го приврзокот 57010
2ка ?
Ја пуштив и ја за 100тче колку да не ми е криво ако испадне, гледам 1,100 добивка носеше, ама ништо.Сега видов .. кај типот во коментари мајки шајки карање .. па да ти ебам дебилите кој ти дава наместен меч џабе или за 100 евра да го платиш .Се знае наместена утакмица ја знаат 5-10 луѓе и се продава по 50-60000 евра .
Montpelier 1x Извини вака али колкав е коеф на ова 1.01Ја пуштив и ја за 100тче колку да не ми е криво ако испадне, гледам 1,100 добивка носеше, ама ништо.
Иначе фатив брег слоновача 1 прееска, уште Монтпеље 1Х и Брага 2+ (ова од тука некој ја препишав). Големи пари се у питање ако не излезат ќе го пукам.