Драмски секции

• Креатор на темата Креатор на темата ..::GoGo::..
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Затоа што постојат слободни секции за хор, каде секој може да отиде, да вежба пеење и да биде активен дел од него бесплатно, дали знаете некои драмски секции што постојат во Скопје, исто така каде што секој може да отиде и да се занимава со глума?

Ако одговорот е потврден и ако можете, кажете повеќе за неа (име/локација/опис), да се дознае за членовите кои би сакале да се занимаваат со глума, било тоа да е на план на хоби или на професионален.

баш ме интересира каде има тоа детски хор во Скопје.
Оној при РТС,одамна мислам згасна(одеа таму мојте деца)
порано имаше по населбиве „Културни домови“ како оној убав објект во Населба Ченто,кој работеа во Титово време,а потоа станаавме држава и се отворија кафичи на секој семафор,
а тие домови станаа прибевалиште на разни сомнителни типови и дрогираши.
Оној културен дом во населба Автокоманда се уште се држи
и мислам имаа и драмска секција ( имаа и престави мислам)
Зар има уште некој што ги сака овие активности.Алал да му е.

баш ме интересира каде има тоа детски хор во Скопје.
Оној при РТС,одамна мислам згасна(одеа таму мојте деца)
порано имаше по населбиве „Културни домови“ како оној убав објект во Населба Ченто,кој работеа во Титово време,а потоа станаавме држава и се отворија кафичи на секој семафор,
а тие домови станаа прибевалиште на разни сомнителни типови и дрогираши.
Оној културен дом во населба Автокоманда се уште се држи
и мислам имаа и драмска секција ( имаа и престави мислам)
Зар има уште некој што ги сака овие активности.Алал да му е.

Детски хор во Пионерски дом - Карпош мислам дека има, само не знам како се со термини. Не детски туку нешто како од средношколци па нагоре знам еден, ама цело време ми спомнуваат различни. Знам во МОБ е Мирче Ацев.

Затоа што постојат слободни секции за хор, каде секој може да отиде, да вежба пеење и да биде активен дел од него бесплатно, дали знаете некои драмски секции што постојат во Скопје, исто така каде што секој може да отиде и да се занимава со глума?

Ако одговорот е потврден и ако можете, кажете повеќе за неа (име/локација/опис), да се дознае за членовите кои би сакале да се занимаваат со глума, било тоа да е на план на хоби или на професионален.

Целосен опис:
Se baraat zainteresirani maski i zenski osobi za ucestvo vo amaterska teatarska druzina od 18 god do 60 god, za prireduvanje teatarski prestavi i kreiranje na razni televiziski emisii. Vasite podatoci so tel i vasa fotografija ispratete gi na email.

Реон:
Скопски

E-mail адреса:
kulturen.ed@gmail.com

Целосен опис: Se baraat zainteresirani maski i zenski osobi za ucestvo vo amaterska teatarska druzina od 18 god do 60 god, za prireduvanje teatarski prestavi i kreiranje na razni televiziski emisii. Vasite podatoci so tel i vasa fotografija ispratete gi na email.

Реон: Скопски

E-mail адреса: kulturen.ed@gmail.com

Од каде е ова? :) Фала.

на некој од сајтовиве за барање работа, не знам кој точно, на ги има 3-4 сајта. види кој беше,навистина ме мрзи да барам сега:(

на некој од сајтовиве за барање работа, не знам кој точно, на ги има 3-4 сајта. види кој беше,навистина ме мрзи да барам сега:(
А да не знаеш до кога е рокот за ова? Да не е поминат случајно?

Од каде е ова? :) Фала.

Дали доби некоја плус информација, и јас барам драмска група со години. :)
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:44 ---
Инаку, во населба Аеродром, во културниот дом, како што беше споменато погоре, постои Отворена сцена "Театар Чекори": http://teatar-chekori.mk/t1/

Дали доби некоја плус информација, и јас барам драмска група со години. :)
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 01:44 ---
Инаку, во населба Аеродром, во културниот дом, како што беше споменато погоре, постои Отворена сцена "Театар Чекори": http://teatar-chekori.mk/t1/

Не баш. Зафатен сум со факутлетов деновиве и не сум седнал да најдам слика и да им пишам мејл. Деновиве ќе. Ако има нешто ќе пишам овде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom