Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Од истиот жанр серија нема да најдеш, оти на имдб пишува дека е Акција, Авантура и Криминалистичка, а никаде не пишува дека е Фантазија. Изгледа многу жанрови на куп се собрале и едно големо срање испаднало

Па кажи што е де? Фан си на серијава, а те мрзи да објасниш што жанр е... а па ако те прашаат за што се работи тешко нив

green arrow ti e strip lik od DC universe...justice leauge ako si gleal ke znaes...znaci e superhero serija....druga serija momentalno nema takva a ovaa e prekrasno napraena i akcijata i sve drugo...taka da malku glupavo e da sporeduvas so the wire breaking bad i sopranos poso dopirni tocki nemaat....jez da heisenberg i mene mi e heroj ali sepak :D

9-тата еп, со стрелата. Му вика дај стрелата да ја испитам, демек имам направи вие шо ги немате. А шо немаат, компјутер ? Појде кај онаа а таа на bing најде се шо и треба. Ма да.

Си има доста глупи моменти серијата. Мене онака на почетокот ми се свиѓаше и ја гледам баш за опуштање, воопшто не се замарам со нелогичности.

Каква споредба е breaking bad,The Sopranos и The Wire со arrow. Серијава е океј за да пополни 45 минути во неделата, според мене тоа е втора класа серија, а горе наведените се прва класа out of this world. Класична акција која не бара многу мислење со глава, направена за просечен американец да се пали,серијата ја гледам само дека ги имам изгледано сите други добри а имам фазла 45 минути во неделата за губење

Каква споредба е breaking bad,The Sopranos и The Wire со arrow. Серијава е океј за да пополни 45 минути во неделата, според мене тоа е втора класа серија, а горе наведените се прва класа out of this world. Класична акција која не бара многу мислење со глава, направена за просечен американец да се пали,серијата ја гледам само дека ги имам изгледано сите други добри а имам фазла 45 минути во неделата за губење

treba da si degen da gi sporedis tie serii..so nemaat nikakva dopirna tocka so arrow...razbiram smallvile da ja sporedis ili nekoja druga so super heroi...ali go tupite i vie...i kakov cliffhanger na zadnjava epizoda ne ocekuvav...

dobro e sepak e dobar sensei hung chung china taiwan japan koj i da e...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom