Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Животна желба ми е еден ден да отидам у Италија.

Нема ништо интересно, освен она што е поврзано со Јувентус.
Не дека е лоша Италија:)

Статистички(соодос одиграни/голови), Кваљарела > Ањелка > Maтри.
Ни за дубари да е работава со Ањелка, не ми се свиѓа, бар некој поасален да беше спомнат.

Ањелка само 6 месеци ќе биде во тимот , и дај боже за инает сите да направи нешто ... :D

Аууууууф од никад не сум го сакал Анелка како фудбалер. Ме нервира незнам зошто, матер му е..м :mad:Премногу клубови има сменето во кариерата, Анелка го споредувам со Сисе со шатираната коса. Мрзам такви секоја година од еден во друг клуб одат

Јас ќе кажам како и секогаш, не ми е битно кој ќе игра во напад, битно да дава голови .. Ако сака и Калаио или Сансоне нека дојде само да даваат голови .. Искрено не сум задоволен од Џовинко сезонава, а богами и од лежерноста и незаинтересираноста на моменти на Вучинич.. Да дојдат уште 2 напаѓачи па да видиме после дали нема да си го поти гзот Вучко , кога ќе има конкуренција ...

^Вучинич си имат загарантирано прва постава кај Конте;)

Иначе Челзи сум го гледал многу пати посебно кога играше Ањелка таму, и да ви кажам го немам видено гол да дајт.:pos:

^Вучинич си имат загарантирано прва постава кај Конте;)

Иначе Челзи сум го гледал многу пати посебно кога играше Ањелка таму, и да ви кажам го немам видено гол да дајт.:pos:
Во Челзи играше како крило нешто полушпиц и само набацуваше.

Под стрес за пички Матри ?! Не би рекол :D

federica-nargi-bikini-hot-5.jpg

:drk::drk::drk::drk::drk::drk: Каква жена имал копиљов :vozbud:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 19:43 ---
И ќе заборавев зошто сум дојден..........кај можи да се види статистика за тоа кој играч колку минути изиграл сезонава?

Голгетер ни требит нас, не полушпиц. :(
Зборуам што играше во Челзи, а во Болтон играше најистурен и даваше голови патем и со Скопје даде еден против Работничи ако не се лажам :)

Не памтам од кога Јуве има прв стрелец во првенството .. Последен пат Дел Пиеро во Сериа Б ебате ... 7 години уназад најдобриот стрелец на крај на сезоната има 10 гола дадено .... ц ц ц ц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom