Каква кола имате/сакате?

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Momentalno iam Honda civic Type r alii sakam da imam Audi a4 najnovoto 20TFSI

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Имам Пежо 307 и Шкода Октавија... а шо знам... би сакал нешо коа ќе возам ЈА да иам некое добро џипче ... не ми треба нишо големо... не мора да е посебно... може и некое малечко количе... :pos2:

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Моментално немам кола...т.е. немам положено.А иначе татко ми има Ровер 620.Јас би сакал да имам Opel Astra 1.3 CDTI.Многу ми го прави ќејфот.Дизелче,90 коња,6 брзини,добра марка и добар изглед...Се надевам дека ќе се исполни мојата желба.
НО НЕШТО ШТО МИ Е ВО СРЦЕТО Е AUDI A8 4.2 TDI QUATRO.ЌЕ БИДЕ СО ГОСПОД НАПРЕД.ПОЗДРАВ ДО СИТЕ И СИТЕ КОЛИ ШТО САКАТЕ ДА ГИ ИМАТЕ ДА СИ ГИ КУПИТЕ

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Немам кола сеуште.. немам положено а кога ќе положам би сакал да имам Bmw 530i

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
206 hdi и 205 gti а сакам 407 cupe
све е тоа пежо

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Животен сон кој се надевам еден ден ќе го остварам е да имам Југо

- Мотор 1,6 8V, два двогрли Webеr 40, олеснет замаец, зголемена компресија 11:1, проширени вентили и полирани канали, ковани клипови, остра брегаста, краток менувач со шест брзини...

- Каросерија олеснета на 600 кг, Интеграле фибер хауба и фибер крила Голф 1, никлуван FIA рол-бар, пунктирани варови на каросеријата, 4 спортски кадици со појаси во 4 точки на врзување, 4-носачи на мотор, зацврстен кош на моторот, црна металик боја, бела сигнализација, charger маска, хромирани осигурувачи на хаубите, целосно лед осветлување, ксенон напред, внатре што помалку детали ...

-Подвозје спуштено за 10цм, штелувачки амортизери со два униболи, полимидски лежачи, 175/50 R13 ATS classic фелни, проширен трап...

Ваква комбинација би требало да има околу 150-160КС и забрзување до 100км/х од 5 секунди до 100км/х за да би можело во старт да му се држи едно BMW 5 треба да има околу 320 КС,или на АУДИ Q7 450 КС така да сите џипови, сувови, Голф GTI, Хонда Type R, Ибица FR и слични не би имале шанса :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Желба ми е да имам

El camino

и

VW Hippie

Член од
21 април 2009
Мислења
106
Поени од реакции
1
Ваква комбинација би требало да има околу 150-160КС и забрзување до 100км/х од 5 секунди до 100км/х за да би можело во старт да му се држи едно BMW 5 треба да има околу 320 КС,или на АУДИ Q7 450 КС така да сите џипови, сувови, Голф GTI, Хонда Type R, Ибица FR и слични не би имале шанса :vozbud::vozbud::vozbud:
yugcevo bi ti vadelo okolu 170ks ako praime muabet za motor od lancia, ili nekoj fiat samo ke imas mnogu maka na start mnogu ke slajfuva, ama dobra ti e ideava za 6-brzinski menjac samo neznam kako ke go ubacis mnogu e pogolem od standardot so 4 ili toj so 5 brzini moja preporaka podobro ti e da stais 5-brzinski do 55-ka ako praime muabet za motar od lancia,fiat motorot pasuva na drzacite od 55 i ima ist izgled od gore glavata samo sto e povisok motorot i doaga do kapakot na motorot i ke imas problem nema da go sobere karburatorot ama i toa moze da se sredi. Imam trojca drugari koi spremaat vakvi yugovci od koj edniot e gotov ima motor od fiat tempra 1.6 so 90ks ama nesto glavata e cepkana vadi nekade 100ks i e dosta brz koga ke se smiri od slajfuvanje na start. A deka ke ti ide za 5s do 100 ne sum siguren zosto vo srbija ima edno yugo so 2.0turbo i ide nekade 5.2s do 100

Momentalno iam Honda civic Type r alii sakam da imam Audi a4 najnovoto 20TFSI
koe type-r e tvoe? od skopje si?

Kajgana Shop

На врв Bottom