Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна, одличен голман. Брза реакција има, онака жив голман, реагира и мрда, за разлика од Борко наш.
Тоа и се бара кај голманот, ако нема доволно висина и ширина да го затвори лесно цел гол треба да биде подвижен.
На Борко наш голема маана му е што на пенали не се мрднува од место, или лева или десна нога крева и тоа е.Речиси истото е кога се работи за шутеви од крило.

Sudiive na svetskovo se boza.Probivanja sudat kako na shala.Ubedlivo najlosi tie od bregot koga dosudija gol protiv nas a topkata do gol otide.Vakov junacki sport pocna da lici kako kosarkata koga glumat odbrambenite igraci za da iznudat ofanziven faul ,mada vo ovoj slucaj ne glumat rakometarite tolku kolku sto sudiite dosuduvaat probivanja bez zirant. :-)

Ова го тепа Франција 218371239472397 %.......не затоа што се добри французиве денес,туку затоа што ХРватска ги врати 294812372934857 пати во живот.НЕ МИ СЕ ЈЕБЕНО ВЕРУВА КОЛКУ ТРЕБА ДА СИ ГЛУП ДА ГИ ВРАТИШ ВО ИГРА.......ПА ТИ СЕ НУДАТ БЕ,ФРАНЦУЗИВЕ СЕ ЗРЕЛИ КО ТИКВА ДА ПУКНАТ И СО ГЛУПОСТИ ГИ ВРАЌААТ ВО ИГРА.

Не е оваа франција непобедлива,само ќе мора убоо да се стегнат хрвативе у второ,и да почне да игра дрвото копљар,не се добива франција само со еден бек.

108644522-frances-national-handball-team-player-thierry-wireimage.jpg

Дувњак и Алилович играат само за Хрватска другиве преслабо,додека кај Франција само Омејер ги држи во игра.Лошо е во второ ако се разиграат Акамбре и Карабатич тоа што не го искористија Хрватите они ќе знаат.

Не е на арно ова,место +5,само +1.......ова го губат во второ полувреме.Не може скроз сам Дувњак.Само он и Мирко играат....
Копљар никако да подаде кога треба и кога се има огромен агол на крило,Чупиќ цела утакмица за курац ја игра, пенал промашен и оп таму кај што требаше да се врати,а не да се излежува место +5, намалуваат на 3....
Па после и кога бараше фаул,место да ја даде на Нинчевиќ кој имаше огромен агол,иде со лева од лево да шутира и бара фаул........
Мирко после одбрана фрлена топка во бунар,брани Мирко,а никој не иде да ја прибере одбиената.....
КАКО ЛИ САМО МОЖЕ ДА СЕ ВОЛКУ ГЛУПИ !!!

Франција со најдобра бековска постава на терен!
Последни 15 минути!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom