- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 10.445
излези таму на терен напрај некој скандал, да се знае дека си македонец 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, па кога се качив на трибина и влегов за првпат ми застана здивот буквално. Вчера бев од страната на ЛАЛ клупата, ама одлично се гледаше, плус најватрените навивачи се на најгорната секција. 22500 публика кога ќе викнат, тоа треба само да се осети, не се опишува.Инаку ме занима за Лејкерс си или за некој друг тим?^Па погоре седев за разлика од претходната со Бостон, ама и доста поефтино поминав, а картите ги купив неколку саати пред утакмицата. Ј*бига морав ѕвероњата КејЏи да го видам колку е можно поблиску, а и прва утакмица, немав претстава каков поглед ќе иам, па кога се качив на трибина и влегов за првпат ми застана здивот буквално. Вчера бев од страната на ЛАЛ клупата, ама одлично се гледаше, плус најватрените навивачи се на најгорната секција. 22500 публика кога ќе викнат, тоа треба само да се осети, не се опишува.

Инаку ме занима за Лејкерс си или за некој друг тим?![]()
. Никогаш не сум бил за Лејкерси, али му пуштив скајп на другар шо е ЛА фан со кој као мали гледавме НБА нон стоп до сабајле во Македонија.Ахам, океј. Инаку мило ми е што го почитуваш Коби, јас најпрвин помислив дека си Лејкерс фан бидејќи напиша дека Коби е поезија на терен.За некој друг тим. Никогаш не сум бил за Лејкерси, али му пуштив скајп на другар шо е ЛА фан со кој као мали гледавме НБА нон стоп до сабајле во Македонија.

, и можат да бидат добар тим со тек на време.Многу точни работи кажа Ван Ганди, реално така е, само не се согласувам со делот кај Мајк Браун, за мене бил, е, и ќе остане подпросечен тренер. А и за Д’Антони, човекот не дека е лош тренер туку само еден од најужасните одранбени тренери. Тоа дека немало време за да се оствари тимска хемија е точно, на почната сезона дојде бркот, тешко е да се прилагодат играчите од еден на друг систем на сред сезона, кога веќе се играат натпреварите. А за Фил што знам, можеби и он ќе наидеше на проблеми али 100% сум сигурен дека вака немаше да биде.
Грешка. Хауард и со една нога ќе е најдобар центар во лигата без никаква конкуренција, проблемот кај Лејкерси е што не го користат Хауард на адекватен начин, не знам како да ти објаснам, немаат соодветна игра за да го искористат капацитетот на Хауард, нешто што на времето го правеа со Шек. Не ги користат воопшто удвојувањата што му ги прават, го оставаат тотално изолиран да игра под кош, и затоа има толку изгубени топки, ќе го удвојат и нема каде да ја даде. Од кошаркарски аспект гледано, ужасно е на една страна да има 4 играчи а на друга страна само еден(во случајов Хауард-тој што го напаѓа кошот). Исто така не можам да порекнам дека Хауард не игра во препознатливата форма, но сигурен сум дека ќе ја достигне таа форма со константно играње, али како ќе го искористат тоа Лејкерс останува да видиме. Фалат утрчувањата на Роберт Хори, на Ламар Одом, на времето кога Хори играше со Шек а Одом со Бајнам, во тие времиња Лејкерси максимално ги користеа центрите, за тоа заслужни се триаголниците на Фил, а сега Хауард го користат само кога ќе има изолација, значи за него нема конкретна акција, конкретно движење, туку само позиционирај се, дај му ја топката и бегај на другата страна.najgolemiot problem si go napravija so Howard za nego ke zemea 3 kvalitetni igraci i ke si igraa taman..