Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:pos: :pos: :pos:

ahh be Konte Konte .... kako samo mozese da go stavis De Ceglie vo igra , i toa na mestoto na Peluso koj igrase mnogu dobro vecerva i dade gol , poln so motivacija...

Nisto , kje odime vo finale , daleku sme podobri , imaat mn sreka ebanite lacio .

Не дај боже да играме на пенали против овие Факинг Маркети на сите ќе им ги одбрани пеналите.:icon_lol:

Матри ќе ја избиеше ама Вучинич ја поткачи топката и падна точно пред Маури.

Ештон Качер и Касерес се кривци, тој првиот играчот само го гледа да не му избега а топката не ја ни гледа а вториот не скокна туку си ја спушти главата да не го погоди топката.

Иначе Погба каква смиреност човече како се гради колку е само сигурен,секоја чест.Со неговите 19 години игра како Виера во Арсенал.Само нека продужи вака (y).И да ваков Исла ми се допаѓа,вечер освен едно 3-4 грешни додавања другото беше повеќе од солидно,и се гледа дека дури и сега почнува да заличува на тој Исла од ланската сезона.Се надевам дека ќе продолжи со тој ритам.

sto e kriv de chelie? caseres kleci ja ostava... daj neka go prodadat nesto citav roma sakale da go kupat , drvo e, matri se znae
другарче, ПДЧ го чува маури, и маури дава гол.? Кој е крив? бабами?

другарче, ПДЧ го чува маури, и маури дава гол.? Кој е крив? бабами?

Kaseres e pred mauri i moze da ja izbaci topkata, ama ne on kleknuva na zemja za da ne go udri topkata, a de cgehle ocekuvase deka sekoja normalna licnost ke ja izbie topkata a nema da klekne i da ja ostavi...

Kaseres e pred mauri i moze da ja izbaci topkata, ama ne on kleknuva na zemja za da ne go udri topkata, a de cgehle ocekuvase deka sekoja normalna licnost ke ja izbie topkata a nema da klekne i da ja ostavi...
мене друго немие јасно
како можи само ПДЧ да се годи во такви ситуации, тој ја греши ама уствари не ја греши тој туку некој преднего ја згрешил
ако гледаме така исла ја згреши во корнер ја изби топката

мене друго немие јасно
како можи само ПДЧ да се годи во такви ситуации, тој ја греши ама уствари не ја греши тој туку некој преднего ја згрешил

мене друго немие јасно

za koj situaacii pokonkrentno zboris? ja ti zboram za ovaa kaseres bese kriv toa e fakt

Според мене крив е цел тим бидејќи едно 3-4 мин им дадовме на Лацио да ја држат топката во нашата половина и кога и да ја освоивме не се приближуваше никој да ја презеде и да ја однесе напред, а не само да ја исфрламе да центарот и пак Лацио да напаѓа. Ова е сепак куп и не е ништо страшно. Добро игравме, веројатно и немавме среќа да дадеме уште еден гол. Сепак вакво нешто во лига не смее да се случи во никој случај. Само се надевам дека на Бонучи не му е ништо...

Сигурно некој му довикнал на Касерес да ја пропушти не верувам дека ќе ја препуштеше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom