Ч Е Н Т О
Методија Андонов
- Член од
- 3 јули 2008
- Мислења
- 1.698
- Поени од реакции
- 1.612
- Обиди се уште еднаш мене да ме обвиниш дека лажам и ќе одлеташ засекогаш од тука.Пак се обидуваш да лажеш. Ме нема со месеци оти што и да напишам ми се брише. Нема тема каде да успеел некој да докаже противното на тоа што го тврдам јас. Сега сум решен да се правам на мазохиста и да ви ги рушам пропагандите до крај.
- Те нема со месеци за да се подзаборави резилот од шамарањето што си го добивал од мене и од дугите тука, за после пак да се вратиш и да продолжиш со истите небулозни глупости.
- Само еден мал пример, за да те видат сите "на дело" што мустра си и како си завршил:
Мемоарите на францускиот барон Франсоа Де Тот од 1786 година
Не е голема тема, само 4 страни има и секој може да види кој што и како докажал во неа.
Kasnakoski напиша:По темата - Ако се радуваш на тоа што Бугарите пишувале за Александар, можам да ти помогнам со барем 40-50 статии.
На секаде ја размавнувате првата реченица, ама секогаш ја пропуштате втората.
1. Какви се тие "Бугари" што ги слават Филип и Александар како свои т.е. МАКЕДОНСКИ..?
2. Нели "антиквизацијата" ја започнал Груевски пред неколку години и ние Македонците не сме имале ништо со Филип и Александар коишто биле...
...што ли биле тие...?
... еми исто што и ние = МАКЕДОНЦИ
Што се сега овие работи, тууу значи да не се можело на раат да се биде од овие "антиквизатори"...