How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Глупости еј,тепаат мртов коњ ебате.....сеа се вериле,на овој му смета бла бла:tapp:
Безвезе ја развлекоа приказнава,што е многу многу е,серијава да траеше едно 3-4 сезони дур беше на врвот со квалитет ќе беше боље,него вака да ги гледаме истите предвидливи шеги,однесување итн итн......

You either die a hero,or you live long enough to see yourself become a villain. (n)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Глупости еј,тепаат мртов коњ ебате.....сеа се вериле,на овој му смета бла бла:tapp:
Безвезе ја развлекоа приказнава,што е многу многу е,серијава да траеше едно 3-4 сезони дур беше на врвот со квалитет ќе беше боље,него вака да ги гледаме истите предвидливи шеги,однесување итн итн......

You either die a hero,or you live long enough to see yourself become a villain. (n)
Се сложувам со напишаното, али барем открија дека Барни и Робин сепак ќе се венчаат и дека ќе ја запознае мајката на свадбата и ако ништо друго ваљда ова ќе биде последната сезона.
Конечно ваљда се отарасија од Тед-Робин муабетот...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Се сложувам со напишаното, али барем открија дека Барни и Робин сепак ќе се венчаат и дека ќе ја запознае мајката на свадбата и ако ништо друго ваљда ова ќе биде последната сезона.
Конечно ваљда се отарасија од Тед-Робин муабетот...
Ќе има уште една и најверојатно последна сезона.

Инаку мене Патрис ми стана посмешна од Барни :pos:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе има уште една и најверојатно последна сезона.

Инаку мене Патрис ми стана посмешна од Барни :pos:
Не ми е јасно што би имало во последната сезона, кога веќе све е јасно што ќе се деси...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не ми е јасно што би имало во последната сезона, кога веќе све е јасно што ќе се деси...
Шо е јасно?Не е ни сигурно дека Барни и Робин ќе се земат, Тед уште ја сака Робин и нема да ме зачуди ако Лили уште еднаш избега, дека нели не сакала да биде мајка.
Ај па ти, ако сакаат они драма да најдат ќе најдат одма, за тоа ги бива барем...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Дејмон ај ај ај .. :pos:

Јас го симнав лани на ајподот за 0.99$. Пред некое го апдејтуваа и сега гледам дека може да го полнат Х особи од страна.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Шо е јасно?Не е ни сигурно дека Барни и Робин ќе се земат, Тед уште ја сака Робин и нема да ме зачуди ако Лили уште еднаш избега, дека нели не сакала да биде мајка.
Ај па ти, ако сакаат они драма да најдат ќе најдат одма, за тоа ги бива барем...
Е, ај не ме зезај, сеа у епизодата со татко и на Робин, на крај, јасно се покажа како Робин игра со татко и на свадбата и дека тогаш ја здогледува типката која и беше цимерка што у претходните сезони Тед најави дека им е мајка. Баш у последната епизода убаво си го кажаа тоа, е сега ако им е мерак да тупат уште една сезона, а во меѓувреме веќе најавиле како ќе заврши, тоа е друг муабет...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Е, ај не ме зезај, сеа у епизодата со татко и на Робин, на крај, јасно се покажа како Робин игра со татко и на свадбата и дека тогаш ја здогледува типката која и беше цимерка што у претходните сезони Тед најави дека им е мајка. Баш у последната епизода убаво си го кажаа тоа, е сега ако им е мерак да тупат уште една сезона, а во меѓувреме веќе најавиле како ќе заврши, тоа е друг муабет...
Абе он ќе ја види, ама не може одма жена да му биде :D
Инаку свадбава на Барни ја најавуваат веќе две сезони и цело време нафрлаат сцени нели кога врнеше дожд, па после Барни кога зборува со Тед и слично. Не знам, можеби и ќе се открие, па после другата сезона ќе биде како расплет и сцени со мајката (вистинската) и свадба и децава ќе се родат ваљда

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Можно е полу-сестрата на Барни која се вика Карли да биде мајката. Тие би требало да се запознаат на венчавката на Барни и Робин. За Карли не се знае многу, само се знае дека оди во колеџ. Во шестата сезона кога првиот работен ден на Тед како професор по архитектура, тој по грешка влегува во училницата каде што е економската паралелка и тогаш самиот Тед кажа дека мајката беше во таа училница.

П.С. Само Грег Томас и Картер Бејс знаат која е мајката.
OOPS

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Па не е спојлер, само претпоставка. Мене лично ми е глупа таа теорија, шо Барни не знае дека има полу-сестра? Или за да не го брецаат не кажал дека има. И уште па она ќе свири на неговата свадба, а он нема да знае?

Се надевам нема да го искористат тоа, а и ептен е проширена по интернетов, ќе биде срање...

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па не е спојлер, само претпоставка. Мене лично ми е глупа таа теорија, шо Барни не знае дека има полу-сестра? Или за да не го брецаат не кажал дека има. И уште па она ќе свири на неговата свадба, а он нема да знае?

Се надевам нема да го искористат тоа, а и ептен е проширена по интернетов, ќе биде срање...
Башка се појави полусестрата во најновата епизода, Тед се спанџа со неа, така да она отпаѓа, пошо Тед ја запознава мајката на свадбата.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Башка се појави полусестрата во најновата епизода, Тед се спанџа со неа, така да она отпаѓа, пошо Тед ја запознава мајката на свадбата.
Не ми е гледана, ама супер чим е така

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
vo vrska so sporedbite Friends - HIMYM i jas mislev deka Friends se daleku klasa nad HIMYM no sega gledav nekoj od postarite epizodi epten vo Friends e zastern humorot vejke slusnati i videni fori i zafrkancii dodeka vo prvite 3-4 sezoni pa i 5tata vo HIMYM e prejak i mn ponapreden humorot ama ne prodolzi vo isto tempo zato im padna rejtingot..

Kajgana Shop

На врв Bottom