Мажи пробаа да издржат породилни болки

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не знам зошто се толку глупи, болки има но моментот кога ќе излезе бебето мозокот како да го делитнува тој фајл, ако женките се сеќаваа на болките немаше ниедна да раѓа по втор трет четврт пат, ниту луѓе ниту животни. Било како ич да не било, овие двајца ќе си имаат трајни последици и уште долго ќе се сеќаваат на боките со тоа сте вие во предност.,

Баш затоа реков, ако можеше да се спореди она што го чувствува жена кога раѓа со жици е*а си мајката, па и сеа тоа со мужите у родилна сала... у чекална коа идеш поиш има мажи него жени ебаго.

Баш затоа реков, ако можеше да се спореди она што го чувствува жена кога ража со жици е*а си мајката, па и сеа тоа со мужите у родилна сала... у чекална коа идеш поиш има мажи него жени ебаго.
Се знае кај му е место на мужот,надвор штека цигари и да дува ко воз не во сала

Не е фер вака одма на бокс од дома или кафич.
Ај за да го осетат и тоа треба поради,или како дошло до тоа, да затруднат прво нели треба па потоа се по ред.
Значи бар „ 40 и 2 дана“- пред да се јават породилните болки,да на овие јунаци со ѕвонци помеѓу нозете,им закачите над ѕвонецот појас со терет напред од околу 4-5 кгр. и така да го тераат животот секој ден 24 часа,се до породувањето.Е да ги видам овие ѕвонести мажишта колку дена ќе издражат со тој терет на мевот се разбира вршејќи ги и секојдневните обврски на жената.А богами и тука ќе спаѓа и „тртањац“и „гузањац“се разбира симулативно со машина.

Докажано е е дека жените можат да истрпат поголем степен на болка, иако се физички послаби.

Мажите од една депилација ќе приумрат, камоли да треба да раѓаат. Во прилог следи сцената од филмот What women want, кога Мел Гибсон се депилира, од 01:20.
Реакција:pos::pos::pos:

Батали го Мел Гибсон, тој е стара школа, исто како и методот на депилација кој го користи.

Јас еднаш се учукав со велосипедот ама ептен асално и имав 3 бајаги големи рани на нозете, кои откако зараснаа, беа разголени, на летните горештини изгледав како да сум почнал да се депилирам и сум прекинал на пола пат, поради што ги издепилирав во целост нозете со истиот метод на Гибсон и воопшто не реагирав како него, најверојатно бидејќи веќе поминав низ полоша болка кога менував гази и ги мачкав раните со кантарионово масло додека да зараснат, депилацијата беше гола вода во споредба со болката низ која поминував кога ги менував газите и ги мачкав раните.

А лани уште еднаш го направив тоа со крема за депилирање, чисто за профит, заработив 1000 денари од мајка ми која не можеше да ги поднесе повеќе моите влакнести ноџишта, па со Veet крема за депилирање ги издепилирав, а тоа боли колку што има траги од ланскиот снег низ Скопјево, па уште и заработив 1000 денари од мама за депилацијата. :pos:

Не знам за болки при раѓање, но лично мислам дека причините зошто мажите не можат да ги замислат болките при раѓање кај жените, а истовремено ниту жените можат да ги вршат физичките работи на мажите, е едноставно бидејќи мажите претежно ги експлоатираат мускулите, а жените секој месец плаќаат данок во крв, сето тоа зависи од начинот на кој се навикнува организмот кај човекот, жените полесно се справуваат со нервозата и со стресот, додека мажите полесно се справуваат со физичката работа.

Боже сачувај бре.
Уште еден thumb up од мене за спинална.. чим овие само од електро шокови приумреа :)

Момчиња врескаат од страв и шок додека гледаат породување

Да не знаете за што се работи, веројатно би помислиле дека момчињава гледаат некој хорор филм, но, не е така тие гледаат породување.
Интересно е да се проследи низ колку емоции минаа момчињата, но дефинитивно е најинтересен делот кога минуваат низ страв, шок и неверување.:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom