- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
А видете ги шупкарчињава од Интер, како се радуваат за тоа што пропаднале преговорите со Кака..
Каков наслов:
Kakà al Milan? Come al solito! Galliani: "Saltato tutto" ( Кака во Милан? Како и секогаш! ...)
Јас слично нешто на нашиот сајт поврзано со Снајдер не видов. Као Сител им е сајтов..
Јас кажав.. Појше ме занима Балотели отколку Кака и нема многу да ме погоди ако преговорите со Кака пропаднат, сеедно ми е...
И после мене ми викаат надуван сум бил.

Kakà al Milan? Come al solito! Galliani: "Saltato tutto" ( Кака во Милан? Како и секогаш! ...)
Јас слично нешто на нашиот сајт поврзано со Снајдер не видов. Као Сител им е сајтов..
Јас кажав.. Појше ме занима Балотели отколку Кака и нема многу да ме погоди ако преговорите со Кака пропаднат, сеедно ми е...
Браво за Реал М , му кажува на Милан дека нема free играчи , е сега нека продолжува Галиани со својот нов пројект .
И кај е Берлу со изјавата дека овој месец ке има еден јак трансфер , па и јас што очекувам од политичар да зборува реално , за него е само да зема пари од Милан , док е тој во Милан секогаш ке бидеме во трка за ...... 3 место
И после мене ми викаат надуван сум бил.