Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
imam eden problem, imam alcatel 995 i sekojpat koga kje go ostavam navecer so negde 30% baterija sabajle go naogjam isklucen telefonot bez struja uopste. Ne mi se veruva tolku struja da sisa. Do sto kje da e? Nekoj proces moze sto go opteretuva i raboti dodeka e na stand by ili?

Член од
14 април 2012
Мислења
130
Поени од реакции
140
имам едно прашанње. Земав вчера хтц оне х инсталирав 4.11 (Jelly bean) на телефонот, арно ама за заклучување и отклучување ми остана исто т.е прстенот.Како да наместам да не ми биде прстенот за отклучување ?
Еве друже.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како се прави скриншот на Самсунг Галакси ?

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
За да префрлам програмчиња што се од телефонот на сим и некој други ствари што треба да напраам ? Иначе ако е од корист имам T-mobile MOVE.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Како се прави скриншот на Самсунг Галакси ?
кој галакси го имаш пошо мислам дека е различно на сите, a зависи и од андроидот. Бтв пробај со копчето Home и тоа за заклучување на телефонот а ако не можи така пробај на копчето за глас држи на долу заедно со копчето Home.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај кажете некој добар РОМ за Samsung galaxy s 2, моментално користам JELLYBAM ама не сум многу задоволен.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
19
Ај кажете некој добар РОМ за Samsung galaxy s 2, моментално користам JELLYBAM ама не сум многу задоволен.
нај искрено не би ти препорачал да користиш кастм ром,имам многу лошо искуство со нив,иначе за галакси s2 кога би ставал друг ром би ти го препоручал Lion Jelly Bean.Имаш multy window како на ноте 2 .еве ти и линк ако се одлучиш да го флешнеш http://galaxys2root.com/galaxy-s2-roms/lion-jelly-bean-rom-for-galaxy-s2-gt-i9100-multi-window/ .Смо биди сигурен дека имаш стаено safe kernel да не дојде до несакани последици :)
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 15:39 ---
Некој дан знае шо има проблем телфонов хехе,На галаксиво ноте батеријава кога ке дојде до 15% нормално вели battery low,кога ке го оставам телефонов на страна без да го чепнем по 20 мин мистериозно се накачуе на 20% ,смо шо ке упалим wi-fi се враќа на 15.Ова исте ми се дешаваше коај имав кастм ром го вратив на сток пак истово,некое решение?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Луѓе,ова Таск Килер помага нешто или ?

Го спуштив за да ги затворам апликациите што работат во позадина,за да не оди батеријата бадијала.

Kajgana Shop

На врв Bottom