- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Зa Т-Mobile Move Balance:
Малку нубовско прашање... Дали може да се отклучи телефонов од Т-Мобајл?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку нубовско прашање... Дали може да се отклучи телефонов од Т-Мобајл?
МојТ.Зa Т-Mobile Move Balance:

Имаш некои апликаци ама треба да ти е рутиран телефонот. Претпоставувам дека не ти е.a moze li jas na mojot htc da napravam screenshot i kako se prave toa![]()
Задржи го копчето за заклучување и стисни го home копчето (тоа најлево)a moze li jas na mojot htc da napravam screenshot i kako se prave toa![]()
Еве друже.имам едно прашанње. Земав вчера хтц оне х инсталирав 4.11 (Jelly bean) на телефонот, арно ама за заклучување и отклучување ми остана исто т.е прстенот.Како да наместам да не ми биде прстенот за отклучување ?
Menu>Settings>AppsЗа да префрлам програмчиња што се од телефонот на сим и некој други ствари што треба да напраам ? Иначе ако е од корист имам T-mobile MOVE.
кој галакси го имаш пошо мислам дека е различно на сите, a зависи и од андроидот. Бтв пробај со копчето Home и тоа за заклучување на телефонот а ако не можи така пробај на копчето за глас држи на долу заедно со копчето Home.Како се прави скриншот на Самсунг Галакси ?
нај искрено не би ти препорачал да користиш кастм ром,имам многу лошо искуство со нив,иначе за галакси s2 кога би ставал друг ром би ти го препоручал Lion Jelly Bean.Имаш multy window како на ноте 2 .еве ти и линк ако се одлучиш да го флешнеш http://galaxys2root.com/galaxy-s2-roms/lion-jelly-bean-rom-for-galaxy-s2-gt-i9100-multi-window/ .Смо биди сигурен дека имаш стаено safe kernel да не дојде до несакани последициАј кажете некој добар РОМ за Samsung galaxy s 2, моментално користам JELLYBAM ама не сум многу задоволен.