Фан клуб:Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Како бе друже ја бојкотирате АБА, кога еве оваа година имаше Делије во Пионир на Партизан vs Звезда (кога не победивте 13-14 разлика :) )? Значи, колку што ме служи памтење, не беа обични симпатизери, туку имаше застава со нив... Ако не сум грешка, тогаш вие сте дерби навивачи (ко ние што сме фудбал овие две години, после проблемите)...
Кај имало застава бе?

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Како прво, на последното дерби тие 300 души у партер Б беа углавном симпатизери (повеќето од нив ги знам, идат скоро на секое гостување, беа и у Скопје, ама се само симпатизери на КК и со години се бореа против претходната управа) и застава на тоа дерби немаше, иако покрај симпатизерите имало присутно и некои членови на групата али без застава.

Кошарка знаеме добро како земавте трофеи последните 10 години. Гепек, вожња низ Београд, закани на полувреме, Кристијан Голубовиќ у први редови на фајнл-фор у Ниш...чисто да те потсетам. Плус и ние не стоевме најсјајно. А ватерполо ти реков дека клубот практично и не постоеше до пред 3-4 години, така да логично е дека се наземавте титули, Војводина и Студент не се некои озбилни ривали.

Што се однесуе до Аца Вучиќ имам ја едно контра-прашање. А кој ве зеде во раце вас и кој уште ве држи ? Ако не знаеш или се праеш дека не знаеш одма ќе ти кажам-Дачиќ и Ружиќ најголемите хокштаплери и да имаше господ нивната партија со декрет ќе беше забранета. И у право си, се што е градено со години тешко да се сруши, ја знам најдобро по примерот на ФКЦЗ. Се радувавте тогаш, „курва умире“, катанац, ова она, ама напразно ви беше радувањето.
Види и мене не ми се свиѓа што политика мора да се меша у спорт, ама неминовно е тоа, јебига.

И на крај за шеикот. Па кажите ми што толку ви смета шеикот ? Направи нешто против Партизан па толку ви смета или што е работава ?

Нема потреба да глеам на you tube затоа што не е никакво мерило, доволно ми е да прочитам бар еден твој пост и да ми стане јасно колкави влечеш/те.
Абе не реков јас дека само тоа е мерило ја само YT го пишав како пример не е ова стај на кантар па мери немора толку да параноишеш.А шо се однаса до тебе ти и баба од 90год. да соблечеш па ке викаш дека ,,И Е МЛАДА,,и дека тоа не ти е мерило така да на тебе неам намера да ти реплицирам уште помалку да се замарам со тебе пошто нели ти си тај најначитаниот ти си тај со ,,јаките познаства,,и од партер на пионир и од ложата на маракана. од цел форум и на ПФК и на ЦЗ ние другите будали сме све а по некој и нафта пие.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18

Как е па воа индијанцот! Еј абе ваа нашта
Померамо границе набијамо комплексе
точна е да му се невиди! Арно и ка добијал шо заслужил на крајта пичка искомплексирана !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Как е па воа индијанцот! Еј абе ваа нашта точна е да му се невиди! Арно и ка добијал шо заслужил на крајта пичка искомплексирана !
Колку сум среќен што сите на ваков начин почнаа победите над нас да ги слават, се ќе им вратиме :) Му ебам дебилот

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Горан Додик, претседател на Игокеа и брат на претседателот на Република Српска, Милорад Додик. Гомно најобично. Ама ако, има да се игра со нив уште, па осветата ќе биде слатка. Не знае уште он со кого си игра.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Горан Додик, претседател на Игокеа и брат на претседателот на Република Српска, Милорад Додик. Гомно најобично. Ама ако, има да се игра со нив уште, па осветата ќе биде слатка. Не знае уште он со кого си игра.
Покажува среден прст на навивачи на Звезда?
Така пишува по порталите, е сега симпатизери или навивачи?
Ако се навивачи, значи пак испаѓа на моето... :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Покажува среден прст на навивачи на Звезда?
Така пишува по порталите, е сега симпатизери или навивачи?
Ако се навивачи, значи пак испаѓа на моето... :)
По 1200 пат ти кажувам дека се симпатизери и немам веќе намера да се повторувам.
Еве истите вчера се огласија со отворено писмо до дотичниот „господин“.
http://www.redstarbelgrade.info/redstarbelgrade-2/2011-12-11-08-33-00/2663-otvoreno-pismo-simpatizera-zvezde-sa-utakmice-u-laktasima.html

Ако те мрзи да го читаш цело, прочитај го само овој дел и можда ќе ти стане јасно:
Наиме, ми, навијачи Црвене звезде, смо од самог почетка били ускраћени за могућност куповине карата за овај меч. Не, нисмо се организовали. Нисмо чак ни припадници навијачке групе Делије.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Победа над Уникс 81-73 ! Одлична атмосфера и ‘‘игра до јаја’’ во 3та четвртина. Одлично деби на СамарЏИНски особено во одбрана во напад са гледе оти ке му требе оште некое време да са вклопе во системот! Следното коло мора да падне и Улм а Галата да го добие Уникс и во последното коло Улм да го добие Уникс во Германија и одме 4тврт финале! Или па сите да ги добијме макар со 1 разлика!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Никогаш не сум бил поуверен дека ќе победиме, пред ниедно кошаркарско дерби!

да не уречам само

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Никогаш не сум бил поуверен дека ќе победиме, пред ниедно кошаркарско дерби!

да не уречам само
Утре ке грми Индија Пакииистаанн свима нама пуши курац партизан !!!!!!!!!!!!!! :vozbud:
Индијаа Пакиииистааан тамо РОМИ овде само ПАРТИЗАААН!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom