Игра како полушпиц, како AMCХмм а клипче нешто има ли? и дали пред се игра напад?

Клипче нема, овој сигурни ни 50 минути нема изиграно во неговиов живот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игра како полушпиц, како AMCХмм а клипче нешто има ли? и дали пред се игра напад?

)Си го фалат таму некои другариАма под интервјуво има и коментари а еве сега еден читав на дечко кој вели дека го познавал и дека бил многу пријатен и играч и личност само што многу мала среќа имал во животот.
Можно е да ви се посреќи бе)
Фактите друго зборат 

Ама што имаше матки па таму со него? Нели нешто не доби виза или ... како.. изигра само против Бате едната утакмица на гостиСи го фалат таму некои другариФактите друго зборат
Кога летово требаше да потпише тој бекот Алеченву, го прашав еден Нигериец дали некогаш слушнал за неговиов сограѓанин и дали знае дали е добар играч. Испадна типот му бил некој другар, ми го испофали, ваков е таков е. Дури и си се најави да дошол со цела фамилија да престојувале кај мене за да го гледал Алеченву![]()

Точно, не доби виза и одигра само еден меч во Белорусија па си заминаАма што имаше матки па таму со него? Нели нешто не доби виза или ... како.. изигра само против Бате едната утакмица на гости![]()
Визата му била проблем само за да се врати заедно со екипата од Белорусија, нашиве се вратиле, овој отишол по виза во Албанија.Од тука нашиве средиле преку вези да добие виза и што побрзо да се врати во Скопје, му среиле таму за визата, ама па циганот не се јавувал после на телефон, клецал таму забулени низ Албанија, и нели на крај дојде во Скопје денот кога се играше утакмицата.Па и пред утакмицата се бунел зашто не бил у составТочно, не доби виза и одигра само еден меч во Белорусија па си замина![]()
, и на крај го разрешија од функција поради тоа.
Тоа е изнедувањето за кое спомнав во претходниот пост.Димитрија Лазаревски има големи шанси да премине во Вардар.

Игра на позиција лев бек. Последниве 6 месеци ги помина во Казакстан како соиграч на Филип Ивановски. Има играно и во Дендер,а останатиот дел од својата кариера го помина во Работнички. Овој трансвер период требаше да се врати во Работнички,но ете се премислил во последен момент. Според мене солиден играч за наши услови.Dimitrija Lazarevski - Ribar potpisa 1.5 godisen dogovor so Vardar !!!
Nesto za igracov?
Пред демек да потпише за вас, сам се нудел кај нас.Игра на позиција лев бек. Последниве 6 месеци ги помина во Казакстан како соиграч на Филип Ивановски. Има играно и во Дендер,а останатиот дел од својата кариера го помина во Работнички. Овој трансвер период требаше да се врати во Работнички,но ете се премислил во последен момент. Според мене солиден играч за наши услови.