Констант за вашите Переира и Ногатомо е Ешли Кол сезонава.
До таму дојдоа Милан ? Да споредувааш стартер на Милан со мрената и Нагатомо ... јако
Иначе Нагатомо сезонава воопшто не е лош ама слабо очигледно ги пратиш Интер, Констант е далеку од Ешли Кол за него, тука некаде се, како и да е и двајцата имаат фурни леб за јадење за да играат на нивото потребно за Милан или Интер, за Переира се согласувам, дупе е бар според она што го покажал до сеа, и ја сум разочаран од тоа што го гледам од него, сите повеќе очекуваа.
Зато фудбалот е најнеправеден спорт.
Едните ќе се сотрат од напаѓање и шанси, другите 5 пати ќе поминат половина, а резултатот ќе биде један-један. Ама, ако. Кој не си ги користи шансите, следува казна.
Неправеден е де, кога се свират такви пацерајски пенали.
Инаку Интер денес не десеткуван, предесеткуван беше, плус Киву централно у одбрана, мислам дека средно бев кога последен пат го глеав таму, крева рака за офсајд секоја втора акција за чисти ситуации, Интер идеше денес на бод, го освои, тоа е, и ја сум разочаран од тој поразителен податок али и Рома ич не ме импресионираа, добија поклон гол, Освалдо секоја акција у офсајд, безидејни кога ќе дојдат пред шеснаестерец, поготово у второ, се на се тиња меч со реален резултат.